Connect with us
aplicatii-18082015

Stil

Top 5 aplicatii de telefon utile pentru mame ocupate

Daca esti una dintre acele mame care au deja un job incarcat si copii acasa, venim in ajutorul tau cu 5 aplicatii care iti vor usura munca.

Tehnologia vine in ajutorul tuturor femeilor care in prezent sunt mame. Iata cum iti poti simplifica munca cu ajutorul acestor aplicatii.

CITESTE SI: 7 TRUCURI CA SA GASESTI EXACT CEEA CE CAUTI PE GOOGLE

1. Shopping list

Lista de cuparaturi face parte din activitatile cotidiene in randul mamelor ocupate. Aplicatia Shopping list sorteaza alimentele pe care vrei sa le cumperi si te ajuta sa te organizezi eficient cand pleci la cumparaturi.

2. Rescue Time

In cazul in care ajungi sa uiti de tine atunci cand deschizi internetul, aplicatia Rescue Time te anunta cat timp ai petrecut facand ceva productiv.

3. Cozi

Aplicatia te ajuta sa organizezi calendarul familiei, sa ai o idee clara asupra sarcinilor zilnice si sa beneficiezi de un reminder prompt atunci cand ai de facut un lucru important.

4. Mint

Daca intampini dificultati atunci cand trebuie sa iti organizezi bugetul familiei atunci aplicatia Mint iti vine in ajutor.

CITESTE SI: CE SPUN POSTARILE SI LIKE-URILE DE PE FACEBOOK DESPRE PERSONALITATEA TA

5. Audiobooks

Audiobooks este partenerul tau perfect de lectura in timp ce tu te ocupi de curatenie sau gatesti. Din peste 15.000 de titluri, sigur vei gasi o carte care sa iti placa.

Sursa foto: radiocluj.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top