Connect with us
numele-07082015

Stil

Cum iti influenteaza numele succesul in viata. De ce e bine sa te cheme Maria si nu Sara

Ultimele studii au aratat ca numele pe care il purtam toata viata are o mare contributie si influenta in ceea ce priveste succesul pe care o sa il avem.

Cercetatorii din cadrul  New York University au realizat un studiu despre puterea pe care o are numele fiecarei persoane asupra succesului pe care il avem in viata.

CITESTE SI: TE-AI GÂNDIT VREODATĂ DE UNDE VINE NUMELE JUDEȚULUI ÎN CARE LOCUIEȘTI ?

In urma studiului s-a demonstrat ca persoanele care au numele mai usor de pronuntat se gasesc in pozitii mai importante in organizatii. La fel se intampla si in cazul companiilor, cele cu nume mai simple sunt mereu mai bine cotate la bursa.

Spre exemplu, daca numele tau este Ion sau Maria, atunci te poti considera un om norocos. Numele precum Vicentiu sau Sara sunt mai prost vazute in societatea actuala.

Studiul a dezvaluit ca numele care se bucura de o popularitate mai mica sunt asociate cu delicventa. Cercetatorii au declarat ca indiferent de rasa, religie sau sex, persoanele care au nume neobisnuite sunt mai predispuse sa devina infractori.

CITESTE SI: CE SECRET ASCUNDE NUMELE TĂU: CALCULEAZĂ-ȚI NUMĂRUL SUFLETULUI!

Oamenii de stiinta sustin ca oamenii care au numele de familie care incep cu o litera mai apropiata de inceputul alfabetului au sanse mai mari sa fie acceptati la o scoala mai buna.

Sursa foto: nacentralohio.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top