Connect with us
Youtube-25092015

Stil

Cum poti sa faci bani pe Youtube

Te-ai gandit vreodata ca ai putea castiga cativa bani in plus de pe urma video-urilor pe care le incarci pe canalul propriu de Youtube?

Un partereriat intre compania Google si Youtube Partner Program a dat, tuturor celor care au un canal de youtube si posteaza filmulete, posibilitatea de a face bani.

Asta insemna ca orice roman care urca clipuri video pe platforma Youtube poate sa castige bani de pe urma bannerelor publicitare pe care Youtube le va insera in timpul vizionarii acestora.

Iata care sunt pasii pentru a-ti putea creste venitul lunar!

1. Fa-ti un cont Google

Intra pe Google si fa-ti un cont. Compania a pus la dispozitie tuturor celor care vor sa castige bani Google “2-step verification” pentru a putea sa isi securizeze contul, astfel incat pentru fiecare device nou sa aiba posibilitatea de a primi o parola in plus, prin intermediul unui sms primit prin intermediul telefonul mobil.

CITESTE SI: CUM SA ITI FACI UN CANAL DE YOUTUBE. LA CE TREBUIE SA FII ATENT!

2. Activeaza contul Youtube pentru a genera venituri
Dupa ce ai devenit posesorul unui cont Google, acceseaza Youtube Partner Program si activeaza posibilitatea de a genera venituri cu ajutorul clipurilor pe care le incarci pe canalul propriu de Youtube.

Mare atentie insa la ceea ce uric pe Youtube. Filmuletele si videourile care nu iti apartin( clipuri de melodii, emisiuni, filme, trailere sau orice altceva ce nu reprezinta un continut propriu) vor fi aspru sanctionate de cei de la Youtube si Google. Asa ca nu incarca decat un continut realizat integral de tine.

3. Alegerea formatelor de publicitate

Youtube iti da posibilitatea sa alegi unul sau mai multe dintre cele 3 formate publicitare. Poti alege intre:

– plasare de produse

– anunturi InVideo cu suprapunere ( reclamele pe care le vezi si tu inainte de a putea viziona continutul dorit)

– anunturi TrueView InStream

4. Activare

Pentru a putea activa generatorul de publicitate care iti genereaza bani, se bifeaza unul sau mai multe clipuri, se apasa pe Actiuni (sus, in meniu, apare automat dupa prima bifa) si se selecteaza Generare de bani.

5. Incarcarea continutului

Ultimul, dar probabil cel mai important pas este acesta. Tot ce iti mai ramane de facut este sa incarci pe canalul tau de Youtube un continut propriu cat mai des cu putinta si sa activezi mereu generatorul de publicitate pentru fiecare filmulet in parte, conform punctului 4 de mai sus.

De aici, totul tine de numarul de vizitatori pentru a putea castiga cat mai multi bani. Multa bafta!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top