Connect with us

Stil

De ce înșală bărbații – Motivele din spatele infidelității în cuplu

Toate femeile care au suferit din cauza infidelității iubitului, s-au întrebat cu siguranță: „De ce m-a înșelat?”. Adevărul este că bărbații nu înșală niciodată doar dintr-un singur motiv și indiferent care ar fi cauzele acestui gest, nu te ajută cu nimic să pierzi zile în șir punându-ți aceeași întrebare. Acest lucru nu va face ca același lucru să nu ți se întâmple din nou și nici nu va durea mai puțin.

Potrivit lui Cathy Meyer, consilier pe probleme de cuplu, bărbații care înșală au în general un defect intern, care îi împiedică să se controleze. Ei funcționează pe principiul greșit, potrivit căruia o relație de o noapte sau o aventură, le va rezolva problemele din căsnicie sau relație.

Bărbații care înșală se lasă conduși de emoții. Ei își acceptă slăbiciunile și dau curs impulsurilor, fără să încerce sî le controleze. Aceștia, când sunt puși în fața unor probleme maritale și a stresului, preferă să se folosească de infidelitate ca de un mijloc de distragere de la problemele cotidiene, spune Meyer.
Citește și: TOP 3 Cele mai infidele femei, in functie de zodie

Persoana infidelă nu își pune problema de ce înșală, ci vrea doar să găsească un locuitor rapid și convenabil pentru problemele de zi cu zi. Dacă el nu va recunoaște rapid că are o problemă și nu va alege să caute un mod de salvare a căsniciei sau a relației, înseamnă că va renunța rapid la tine și la relație.

Motivele pentru care înșală bărbații

1. Nevoile sexuale nu le sunt satisfăcute în relație

Unor bărbați li se pare că este în regulă să înșele, dacă nu au parte de suficient sex în relație. Pentru ei, problema este simplă: ei primesc mai mult sex, mariajul nu se destramă, iar soția nu suferă, atât timp cât nu află. Și în mintea lor, ea nu o să afle niciodată!

2. Unii bărbați nu au respect pentru limite

Unii bărbați nu prețuiesc jurămintele de la nuntă sau promisiunile de dragoste, suficient cât să se abțină din calea tentațiilor. Ei știu că starea civilă vine cu limitări stricte, însă nu se simt vinovați dacă calcă strâmb. Dacă încerci să îi explici unei astfel de persoane că ar trebui să își respecte cuvântul, ea va considera asta o dorință de a o controla și te va înșela din nou.

3. Unora le place senzația de a avea ceva în plus

Există și bărbați care nu caută atât actul sexual, cât posibilitatea e a avea noi senzații. Pentru ei, a înșela este mai mult încălcarea unui tabu.
Citește și: Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde numarul locuintei tale: „Numarul 3 – asociati infidelitatii, la numarul 7 stau MISTERIOSII” VIDEO
4. Își definesc masculinitatea prin numărul de partenere

Mulți bărbați se simt mai virili când primesc propuneri indecente din partea femeilor.  Ei își măsoară masculinitatea prin cât de atractivi sunt în fața sexului opus. De obicei, astfel de bărbați au o stimă de sine foarte redusă.

5. Unii bărbați înșeală pentru că ascund un secret

Există și persoane care păstrează secrete în privința preferințelor sexuale. De exemplu, un bărbat poate fi bisexual și nu i-a dezvăluit soției acest secret. El îşi poate iubi partenera și poate vrea să-și păstreze căsnicia, dar va căuta împlinirea nevoilor sexuale în afara ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top