Degetele spun despre tine dacă ești o persoană infidelă

09.02.2015
Degetele spun despre tine dacă ești o persoană infidelă

Degetele spun despre tine dacă ești o persoană infidelă, asta susțin cercetătorii, într-un studiu publicat în Biology Letters. 1.314 de bărbați și femei au participat la studiul care analiza fotocopiile cu mâinile lor drepte, mai exact, observarea în detaliu a degetelor acestora.

Așadar, în urma analizelor efectuate, s-a constatat faptul că degetele pot spune despre fiecare persoană dacă este infidelă sau nu. Mai exact, persoanele care au degetul arătător de la mâna dreaptă mult mai scurt decât degetul inelar, sunt persoane promiscue din punct de vedere sexual, dispuse oricând să își înșele partenerul.

Acest lucru s-a putut verifica urmărind nivelul de testosteron (la bărbați) și de estrogen la femei. Bărbații cu un nivel ridicat de testosteron sunt mai predispuși la a înșela, iar cei la care domină estrogenul sunt mai degrabă înșelați. Același lucru este valabil și în cazul femeilor, testosteronul fiind indicatorul principal al poftei sexuale.

De-a lungul timpului, s-a constatat că anumite părți ale corpului pot spune multe despre un om, inclusiv degetele. Astfel că, persoanele care au vârfurile degetelor ușor rotunjite doresc armonie și iubire, spre deosebire de cei cu vârfuri ale degetelor ascuțite, care se afundă în gândirea rațională, practică. Pe de altă parte, dacă există un spațiu mare între degetul mijlociu și inelar, ești o persoană pe care nimeni nu o poate manipula.