Connect with us
anorexie

Stil

Drama unei femei nu mai are limita. De la OBEZITATE a trecut la ANOREXIE

Mama a doi copii se afla intr-o situatie disperata, dupa ce a slabit atat de mult incat acum sufera de anorexie si este internata intr-un spital.

Victoria Burnham, in varsta de 35 de ani, din Marea Britanie, a inceput sa slabeasca din luna ianuarie, atunci cand cantarea peste 140 de kilograme. Cu o dieta de doar 100 de calorii pe zi, in 6 luni aceasta ajunsese sa piarda jumatate din greutatea initiala, doar ca nu s-a mai putut opri din dieta care a topit-o de-a dreptul.

Femeia a devenit atat de slabita incat nu mai era in stare nici macar sa-si ridice copiii, astfel ca acestia s-au mutat cu tatal lor, pentru a fi ingrijiti corespunzator.

Victoria ajunsese chiar sa lesine de la simplul mers pe strada, asa ca a trebuit sa renunte la jobul ei, acela de a avea grija de oamenii cu nevoi speciale.

CITESTE SI: Care este greutatea ideala in functie de varsta si inaltimea ta

Acum britanica este tratata de anorexie la spitatul Hull Royal Infirmary, de unde incearca sa traga un semnal de alarma cu privire la obsesia fata de slabit, lucru de care sufera foarte multe femei in acest moment.

„Am inceput aceasta dieta pentru a da jos cateva kilograme, insa mi-am dat seama rapid ca a devenit o obsesie pentru mine. La inceput am renuntat la micul-dejun, iar apoi am inceput sa tai de pe lista din ce in ce mai multa mancare”, a declarat Victoria pentru presa britanica.

„In prima faza aveam impresia ca totul este sub control, doar ca am realizat prea tarziu ca de fapt eu eram controlata de obsesia de a slbi”, a adaugat aceasta.

Cu cat manca mai putin cu atat aceasta era mai slabita si nu mai putea sa aiba grija de fetele ei, Alice (3 ani), Arabella (3 ani), Freya (6 ani) si Katie (12 ani), motiv pentru care acestea locuiesc acum cu tatal lor.

„Doar in momentul in care parintii si prietenii apropiati mi-ai spus ca isi fac griji pentru mine mi-am dat seama si eu ca ceva ingrozitor se petrece cu mine”, a continuat femeia, care a cerut pana la urma ajutorul de specialitate.

Acum britanica este internata si poarta un tub prin care este hranita, sperand ca starea de sanatate nu si se va agrava si mai tare. „S-a format o echipa de criza in jurul meu iar acum astept sa vad daca voi avea nevoie si de consiliere psihologica atunci cand voi pleca de aici. Momentan nu stiu cat timp voi mai sta internata sau ce se va intampla in continuare”, a mai adaugat Victoria, care spera sa treaca cu bine si peste aceasta problema legata de alimentatie.

Sursa foto dailymail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top