Connect with us
copilul

Stil

Si-a tinut copilul nou nascut in brate pentru a-i spune”Adio”, dar atunci a avut parte de un adevarat MIRACOL

O femeie ce nascuse copilul prematur si foarte bolnav a fost instiintata ca va trebui sa-l tina in brate pentru ultima data. Din fericire, lucrurile au luat o turnura neasteptata nici macar de catre medici.

Karen si Brian Wollman se aflau in 9-lea cer cand au aflat ca vor avea si un al treilea copil. Din pacate insa au primit niste vesti care avea sa le schimbe intreaga existenta. Medicii au descoperit in momentul unei ecografii ca viitorul copil nu doar ca se va naste cu sindromul Down, dar si ca sufera de o afectiune ce face ca intreg corpul sa se umple de lichid.

In acel moment, doctorii i-au spus familiei Wollman sa se astepte la ce-i mai rau, insa cuplul a refuzat sa-i asculte pe specialisi si nu si-au pierdut speranta, asa ca au mers inainte cu sarcina.

CITESTE SI: De ce contează al câtelea copil la părinți ești. Ce spune asta despre tine

Din cauza complicatiilor tot mai mari, copilul a trebuit adus pe lume mult mai devreme, printr-o cezariana, insa avea probleme grave de respiratie, asa ca a fost intubat. Chiar si asa, medicii i-au spus mamei ca micutul nu va trai mai mult de cateva zile.

Drept urmare, femeia a dorit sa mai faca un ultim lucru alaturi de copilasul ei si anume sa-l tina in brate intr-un balansoar, pentru a-l legana si a-l alinta in ultimile clipe aLE scurtei sale vieti alaturi de mama sa.

Acela a fost momentul cand miracolul s-a petrecut, lucru care i-a socat pe parinti, dar mai mult pe medici care spuneau ca efectiv nu mai exista vreo sansa ca micutul sa traiasca.

„L-am tinut in acea zi in jur de 4 ore si, putin cate putin din acel moment, a inceput sa se simta mai bine”, a declarat mama copilului.

Drept urmare, in loc sa il duca acasa sa moara, parintii noului nascut si-au dus baietelul acasa pentru a trai. Chiar daca are unele probleme de sanatate, cel de-al treilea copil din viata familiei Wollman este dovada clara ca minunile exista pe acest pamant.

Sursa foto youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top