Connect with us
Ce mai fac gemenele de la Cheeky Girls. Surprinzător cum au ajuns să arate din cauza anorexiei

Monden

Ce mai fac gemenele de la Cheeky Girls. Surprinzător cum au ajuns să arate din cauza anorexiei

Gemenele de la Cheeky Girls, Gabriela și Monica Irimia, au fost unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul din Marea Britanie și nu numai, în jurul anilor 2000. Succesul lor era asigurat datorită pieselor pe care le aveau. Deși toți spuneau că acestea nu sunt de ascultat și le catalogau drept cele mai nereușite melodii, gemenele au devenit cunoscute, însă, în scurt timp, au dispărut și nimeni nu a mai știut nimic de ele.

Gemenele de la Cheeky Girls, fără bani și fără succes

Gemenele de la Cheeky Girls au devenit cunoscute după ce au lansat piesa Cheeky Song. Deși toți producătorii susțineau că nu există nimic mai urât decât piesele celor două gemene și toți oamenii râdeau de ele, melodiile lor au ajuns în cele mai mari topuri din Marea Britanie, dar și altele organizate la nivel mondial.

După tot succesul de care s-au bucurat, au ajuns într-un moment al vieții extrem de dificil. Cele două au ajuns la faliment, pline de datorii și fără niciun prieten. Ele erau ajutate doar de mama lor, care era și impresar, ajungând să uite complet de viața socială. Piesele lor au fost uitate de toată lumea și nimeni nu și-a mai amintit de tinerele gemene care făceau furori cu mișcările lor și versurile controversate ale melodiilor.

“La un an de la lansarea piesei The Cheeky Song a fost o nebunie totală. Am câștigat un premiu la National Music Awards, apoi am mers în Filipine, Tailanda, Japonia. Dar asta ne-a acaparat toată viața. Nu aveam timp de nimic și nu avem niciun prieten. Eram singure, deși cântam în fața a 100.000 de oameni.”, a spus Gabriela de la Cheeky Girls.

Surorile au ajuns chiar și la depresie din cauza faptului că munceau prea mult și nu interacționau cu oamenii, începând să se gândească tot mai mult la viața lor. Mai mult, ele deveniseră obsedate de felul în care arată și încercau tot mai mult să slăbească, ajungând la anorexie.

De curând, cele două fete au avut și probleme de sănătate majore. Monica a avut probleme cu implanturile mamare, iar Gabriela suferea de pietre la rinichi, pe care a fost nevoită să le trateze. Mai mult, cea din urmă a aflat că are o tumoare la un genunchi şi că va trebui să se opereze.

În ultima vreme, ele au început să-și revină și au grijă de sănătatea lor. Cele două practică sport, merg des la sală și au un mod de viață sănătos. Rezultatele se văd, surorile având un trup sculptat. Totuși, sunt foarte afectate de faptul că Marea Britanie a închis sălile din cauza pandemiei și nu mai pot face ceea ce le place.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top