Connect with us

Stil

FOTO: Uite unde gasesti cele mai ieftine globuri si decoratiuni de Craciun

Orasele au fost impanzite de luminite, magazinele si-au pus frumos hainele de sarbatoare, iar afara pandeste o atmosfera de iarna. Tu ce mai astepti? Uite unde gasesti cele mai ieftine globuri si decoratiuni de Craciun.

Sarbatoarea Nasterii Domnului este unica intrucat, pe langa aspectul religios dat de venirea pe pamant a lui Mesia, Craciunul este si un moment de veselie, in care ii surprindem pe cei dragi cu cele mai frumoase cadouri.

Si pentru ca atmosfera sa fie una specifica, incepem inca de pe acum sa facem lista cu decoratiunile perfecte pentru bradul de Craciun.

Drept urmare, ne-am gandit sa iti usuram considerabil aceasta munca si iti oferim cateva variante de globuri si decoratiuni de Craciun pentru a ne asigura ca ai cel mai frumos pom de iarna.

Si, ce crezi, sunt foarte ieftine!

GLOBURI DE CRACIUN

Globurile pentru bradul de Craciun reprezinta o parte importanta din decoratiunile noastre, intrucat ele fac diferenta dintre un pom banal si unul magic.

Sugestia noastra de anul acesta o reprezinta globurile mov. De ce sa nu optezi pentru o varianta mai indrazneata si o culoare mai puternica anul acesta?

Setul de mai sus cuprinde 100 de globuri de dimensiuni si modele diferite, astfel ca nu vei mai avea nevoie si de altele pentru a completa imaginea unui brad de Craciun ca din povesti. Si iti mai dam un pont: le poti comanda de AICI cu doar 74,99 lei (pret cu TVA).

Vrei sa optezi pentru o alta culoare? Ei bine, acelasi set il poti avea si pe AURIU.

In caz ca bradul de anul acesta este mai mic si nu ai ce face cu atatea globuri te sfatuim sa incerci o combinatie cu care nu vei da gres: setul de 12 globuri argintii (29,99 lei cu TVA), ce merge de minune cu setul de 12 globuri roz cu sclipici (19,99 lei cu TVA).

O alta varianta cu care nu ai cum sa dai gres anul acesta o reprezinta cele 6 globuri rosii cu fulgi de zapada albi imprimati (14,99 lei cu TVA), pentru ca atmosfera specifica de iarna sa se regaseasca si pe decoratiunile tale. Stii cu ce s-ar potrivi de minune? Cu setul de 12 globuri albe cu sclipici si tip oglinda (22,49 lei cu TVA).

Un alt accesoriu la fel de important pentru bradul de Craciun il reprezinta si ghirlanda / beteala. De multe ori alegem fasia stralucitoare fara sa o studiem cu atentie si ajungem acasa dandu-ne seama ca nu am luat suficienta sau ca nu este atat de „stufoasa” pe cat ne doream. Inca o grija luata de pe capul tau!

GHIRLANDA / BETEALA

Ai de ales doar culoara ghirlandei ce va completa de minune globurile de mai sus. Asadar, ARGINTIE (21,07 lei cu TVA), AURIE (21,07 lei cu TVA), ROSIE (21,07 lei cu TVA) sau VERDE SI ARAMIU (19,83 lei cu TVA)? Toate au dimensiunea de 3 metri, pentru ca tu sa stii de la bun inceput de cate ai nevoie pentru a impodobi bradul dupa bunul plac.

Indiferent de variantele si combinatiile preferate, e musai ca din bradul de Craciun sa nu lipseasca funditele de Craciun. Ce-i mult strica, asa ca iti sugeram setul de 12 fundite in combinatie de rosu si auriu (7,43 lei cu TVA).
Le poti aseza langa globurile de Craciun, ori le poti pune pentru a fixa mai bine ghirlandele, in special daca ai copii ce vor sa profite la maximum de bradul impodobit.

Acum ca am terminat de impodobit bradul de Craciun, urmatorul pas este poate si mai frumos: impartirea cadourilor.

Ce sa le iau copiilor? Dar partenerului de viata? Vin cei mai buni prieteni, lor ce sa le iau?

Avem raspunsul la toate intrebarile de mai sus!

Copiii adora cadourile tematice, care sa le aminteasca de dimineata aceea magica, in care asteapta cu nerabdare sa vada „ce le-a adus Mosul”. Pentru ei poti alege din gama noastra de cani de Craciun, decorate cu oameni de zapada, reni si personajul lor preferat, Mos Craciun.

Ce varianta mai buna de a bea laptele cald sau ceaiul de dimineata daca nu o cana care sa le aminteasca de atmosfera Craciunului?

Pentru cei mai cuminti cadoul Mosului este unul mai important. De ce nu ar veni chiar el, Mos Craciun, drept o surpriza oferita celor care au fost cuminti (mai) tot anul, au invatat bine si i-au scris Mosului cea mai frumoasa scrisoare?

Le poti oferi copiilor tai chiar pe Mos Craciun, in diferite dimeniuni sau, urmatorul personaj preferat al celor mici, omul de zapada.

Daca pentru copii ai de ales dintre atatea variante, prietenii si restul familiei sunt mai greu de multumit. Lor trebuie sa le arati cat sunt de apreciati si cat de mult te-ai gandit la ei in aceasta perioada magica.

Prima idee care ne-a venit in minte a fost un cadou care sa le tina de cald si la propriu si la figurat.

Cine poate sa refuze o patura pufoasa, mai ales ca pe margine are ciucuri? Singurul nostru sfat este sa te grabesti, intrucat colegii nostri se viseaza deja in dimineata Craciunului cu o astfel de patura pe ei.

Stii care este partea cea mai frumoasa? Ca ai libertatea de a alege ce-ti place, cu preturi dupa bunul plac. In plus, tu iti umpli cosul cu produse, iar noi iti oferim transport gratuit (pentru comenzi mai mari de 170 de lei).

Din pacate nu am reusit sa iti spunem toate surprizele noastre, dar le poti vedea AICI.

Si nu uita, Craciunul este mai frumos atunci cand este impartasit si cu cei dragi.

Sursa foto: shop.teotrandafir.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top