Connect with us
Karym și Mellina lansează pe 19 ianuarie single-ul "Anonim".

Stil

Karym și Mellina lansează piesa „Anonim”

Karym și Mellina, doi tineri artiști talentați, se pregătesc de lansarea primului lor single împreună, intitulat „Anonim”. Piesa este produsă de Mădălina Dumitru (Mellina), iar mix și masterul a fost realizat de DOMG.

Melodia spune povestea a doi îndrăgostiți care la început erau foarte fericiți împreuna, însă din cauza lipsei de comunicare, relația s-a răcit.

Mesajul piesei este ilustrat perfect printr-un videoclip pe care Karym si Mellina l-au filmat de curând. Videoclipul a fost regizat de Anthony Icuagu și va fi lansat pe CatMusic.

Piesa „Anonim” va fi lansată joi, 19 ianuarie

Cei care doresc să participe la lansarea single-ului „Anonim” sunt așteptați, joi, 19 ianuarie, la ora 22:00, în Club Bound din București. La acest super eveniment de lansare vor fi prezenți mai multi artiști din industria muzicală românească.

Citeste si: Melodia care creeaza dependenta! Cu siguranta ai ascultat-o si tu! VIDEO

Mellina a devenit cunoscută publicului după ce a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale cu single-ul de debut, „Poză de album”, realizat în colaborare cu Veșcan. Cântăreața a mai bifat colaborări cu Bere Gratis, JerryCo și TWO.

Karym este unul dintre cei mai noi artiști de pe piața muzicală din România. Încă de la debut, el s-a bucurat de susținerea unor artiști de renume din România, precum Celia sau Andreea Antonescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top