Connect with us
Romania-27082015

Stil

Locul din Romania in care telefoanele mobile devin nefolositoare

Pentru pasionatii de natura sau pentru cei care pur si simplu vor o evadare din viata cotidiana, Valea Frumoasei din Romania este locul ideal.

Este unul dintre putinele locuri din Romania in care turismul nu a acaparat frumusetile naturii. Valea Frumoasei isi merita pe deplin numele.

Dar daca esti una dintre acele persoane care merge la Sinaia/Brasov/Predeal si sta cu laptopul in brate pe terasa de la camera din cazare si cu internetul deschis, cu siguranta Valea Frumoasei nu este destinatia ideala pentru tine. Si asta pentru ca aici nici macar semnal mobil nu exista.

Locul din Romania in care telefoanele mobile devin nefolositoare-1

Sursa foto: roncea.ro

CITESTE SI: TOP 5 CELE MAI CIUDATE INSULE DIN LUME. RAMAI UIMIT DE FRUMUSETEA LOR!

Se poate ajunge cu masina, pe DN 67, pornind atat din Sebes inspre Oasa, cat si din directia opusa Novaci – Gorj sau chiar din Valcea. Drumul care te rupe de DN nu este asfaltat, iar incursiunea in lumea naturii este una de poveste.

Valea Frumoasei-1

Sursa foto: nicufarcas18.blogspot.com

Fapt ce l-a atras chiar si pe marele scriitor Mihail Sadoveanu sa vorbeasca despre Valea Frumoasei ,,imparatia salbaticiunilor, cat tin muntii si sihlele”.

Daca vrei sa te cazezi pe Valea Frumoasei poti incerca o drumetie cu cortul sau iti poti rezerva o camera la cabana cu acelasi nume. Cert este ca acest loc din Romania te va fermeca prin simplitatea sa.

Locul din Romania in care telefoanele mobile devin nefolositoare-2

Sursa foto: turismistoric.ro

Valea Frumoasei-2

Sursa foto: radiocluj.ro

Sursa foto: roncea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top