Connect with us
Cele mai frumoase mesaje de Florii. SMS-uri si urari de "la multi ani" pentru cei dragi care isi sarbatoresc onomastica in Duminica Floriilor.

Stil

Mesaje de Florii. Sms-uri si urari pentru familie, prieteni, femei, barbati

Cele mai frumoase mesaje de Florii. SMS-uri si urari de „la multi ani” pentru cei dragi care isi sarbatoresc onomastica in Duminica Floriilor.

Cele mai frumoase mesaje de Florii. SMS-uri si urari de „la multi ani” pentru cei dragi care isi sarbatoresc onomastica in Duminica Floriilor.

Florii alese si zile senine, saptamana mare sa te tina in leagan de flori si lumina curata. La Multi Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

Asa cum florile sunt semne ale primaverii, asa este si acest mesaj un semn ca tin la tine! La Multi Ani!

La multi ani, Florin/Florian/Florina/Florentina. succes pe toate planurile vietii.

Esti cea mai frumoasa dintre toate florile de pe Pamant! La Multi Ani!

Deoarece reprezinti pentru mine frumusetea unei orhidei, gingasia unui ghiocel si parfumul unui trandafir, iti urez un sincer “La Multi Ani!”

De Florii, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Mesaje de Florii. SMS-uri si urari de Florii pentru familie, prieteni, femei, barbati, iubit, iubita, sotie, sot, mama, tata

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari, sa-ti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Sa ai o zi frumoasa, ca o zi de primavara. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si zambitoare. La Multi Ani!

Apropiindu-se o mare zi de sarbatoare, ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. LA MULTI ANI!

O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. O floare si un sincer La Multi Ani! Sa cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa.

Nicio floare nu se compara cu frumusetea ta! La Multi Ani!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns sa iti demostreze cat de mult tin la tine! La Multi Ani!

Se apropie Duminica Floriilor, in care peste un milion de romani isi sarbatoresc ziua numelui. Daca vrei sa spui unei persoane dragi “La Multi Ani”, insa esti in pana de idei, iti dam o mana de ajutor! Iata cateva mesaje pe care pe care le poti trimite de Florii.

Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La multi ani!

Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer „La multi ani” unei alte flori!

Mesaje de Florii. SMS-uri si urari de Florii pentru familie, prieteni, femei, barbati, iubit, iubita, sotie, sot, mama, tata

Iti multumesc, de ziua ta, pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La multi ani!

De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, Si mai frumos pe lume.

La multi ani! Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte si sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani!

Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, Iin parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

Iti doresc ca aceasta zi minunata de primavara sa fie urmata de altele mult mai frumoase si mai deosebite, pline de bogatie sufleteasca si nu numai. La multi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani de Florii!

Vei primi flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara, Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia, in numele ei si a tot ce-i frumos, Eu iti doresc fericirea!

De ziua ce-ti surade-n prag, si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, si mai frumos pe lume.

Mesaje de Florii. SMS-uri si urari de Florii pentru familie, prieteni, femei, barbati, iubit, iubita, sotie, sot, mama, tata

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii.

Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele: sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite… La Multi Ani!!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie!

Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE. LA MULTI ANI!! Sa fii iubit/a si fericit/a

Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Un simplu La Multi Ani plin de noblete, acum ca m-am debransat si gandesc la rece!

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top