Connect with us
Mihai Voropchievici a dezvăluit la Adevăruri Ascunse ce caracteristici au cei născuți în luna mai și ce îi diferențiază de restul

Stil

Mihai Voropchievici spune ce caracteristici au cei născuți în luna mai

Mihai Voropchievici a dezvăluit la Adevăruri Ascunse ce caracteristici au cei născut cei în luna mai și cei îi diferențiază de restul.

Conform lui Mihai Voropchievici, luna mai fiind a cincea lună, toți cei născuți în această lună sunt curajoși, buni, intuitivi, au simțul banului și sunt buni întreprinzători. Sunt individualiști, independenți, foarte versatili. Sunt mari iubitori de călătorii și aventuri. Sunt buni călători, buni cercetători, foarte critici, mai greu de controlat prin căsătorie.

„Dacă nu îi merge prima căsătorie, devine circumspect pentru a doua. În general, doamnele, dacă au depăsit 34 -35 de ani, caută nod în papură și vor persoane super și le este greu să se mai căsătorească, a spus numerologul”.

Influența lui 5 este una foarte mare. Pot face toate profesiile, asimilează extrem de multe informații și știu câte ceva despre tot. Sunt prieteni buni, săritori, sociabili, a mai spus acesta despre cei născuți în luna mai.

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun cum să scapi de dezechilibre energetice

Citește și: Voropchievici și Fecioru au dezvăluit legătura dintre anotimpul nașterii și depresie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top