Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Rac

Horoscop Minerva luna Mai 2021 Rac. Privire generală.

Soarele și Venus sunt în Casa a 12-a, o casă misterioasă în care lucrurile nu se petrec la vedere. În schimb poate aduce resurse să îți împlinești ambițiile. Luna nouă din 11 mai pune în evidență și preocupările tale profesionale, încurajându-te să iei poziție și să arăți lumii ce poți. Noi oportunități de muncă, posibilă promovare sau o șansă de publicitate favorabilă care ar putea fi chiar după colț. Cu toate acestea, este extrem de important să profiți de acest moment pentru a le arăta șefilor, clienților noi și tuturor celorlalți, că ai tot ce este nevoie pentru a schimba lumea, dacă trebuie.

Multe dintre planete încep să migreze în Casa a 12-a de care aminteam mai sus, iar când Soarele intră și el în Gemeni pe 20 mai, vei auzi de la mulți oameni pe care îi cunoști că sunt de acord cu ceea ce faci. Unele evenimente sociale precum și ridicarea anumitor restricții, îți vor umple calendarul.

Horoscop Minerva Mai 2021 Rac Relațional

Pe măsură ce Mercur se îndepărtează timidul Tau ca să intre în domiciliu, în Gemeni, pe 4 mai, în sfârșit ai curajul să spui ce-ți trece prin minte. Abordare îndrăzneață și nouă este un punct de plecare pentru tine și poate fi de un impact extrem. Nu vei primi întotdeauna răspunsuri pozitive, dar faptul că ai încercat este minunat.

Luna, stăpâna ta planetară, intră într-o nouă fază, deoarece pe 11 mai are loc Luna Nouă în Taur, semn cu care tu rezonezi cât de cât. Acum ai încrederea în a face lucruri la care ai visat. Nu risipi însă noua ta viziune îndrăzneață cu cineva care nu merită!

Luna Plină de pe 26 mai, are loc în semn de Foc, în Săgetător, ceea ce înseamnă altă vibrație și care va scoate în evidență ceea ce ai cu adevărat nevoie la nivel emoțional mai mult decât ceea ce ai vrea tu să se întâmple. Sapă adânc acum pentru a-ți da seama ce este mai bine pentru inima și sufletul tău.

Horoscop Minerva Mai 2021 Rac Profesional

Toate energiile se concentrează pe carieră luna aceasta. În noaptea din 3 spre 4 mai, Mercur iese din Taur ca să intre în Gemeni, adică în domiciliu și în Casa a 12-a a lucrurilor ascunse și a calităților psihice. Acest lucru ar putea aduce o ofertă de muncă sau o oportunitate de a te transfera la o altă direcție din cadrul instituției une îți desfășori activitatea.

Luna Nouă din 11 mai are lor în Taur, așa că vei avea aproximativ patru săptămâni de muncă la vedere. De asemenea, este un moment excelent pentru a promova munca de creație, a-ți publica romanul sau de a extinde marketingul la nivel de social media pentru ceea ce faci.

Tot la început de lună, Marte din Rac face un trigon cu Jupiter din Vărsător aflat în casa resurselor de la alții. Poți folosi această energie norocoasă pentru a obține un împrumut, subvenții sau o licitație de anvergură la care participi.

Luna Plină din 26 mai are loc în Săgetător și în casa stilului de viață și a stereotipiilor cotidiene la locul de muncă. Poate că te gândești să lucrezi cu unele investiții neconvenționale. Cum ies la iveală date noi poți face o evaluare dacă să mergi mai departe sau să aștepți. Fiind o energie conservatoare, s-ar putea ca și evaluarea ta să fie la fel.

Horoscop Minerva Mai 2021 Rac Financiar

Profitul pe care îl câștigi te va ajuta să treci cu bine de blocajele financiare. Ratele, datoriile și proiectele pe care le ai sugerează că primești ajutor financiar de la părinți. Acest lucru îți va permite să stingi ratele care le ai. În același timp, vei eșalona restanțele și taxele a,ânate. Toate aceste lucruri îmbunătățesc considerabil poziția ta financiară. Așteaptă-te să prindă contur, unele probleme legate de proprietate.

Există șanse ca unele planuri și idei îndrăznețe să îți atragă atenția. Verifică viabilitatea proiectului înainte de a-ți angaja banii. Spre sfârșitul lunii, sunt șanse ca o povară neașteptată să îți greveze bugetul. Reducând toate cheltuielile la minim transformi totul în favoarea ta. Luna va fi excelentă financiar pentru toți. Dacă intenționezi să investești în proprietăți ar trebui să o faci acum, deoarece acesta este momentul potrivit pentru a cumpăra teren. Dar evită să solicitați vreun împrumut, deoarece vei avea probleme cu rambursarea.

Horoscop Minerva Mai 2021 Rac Sănătate

Este o lună în care vei avea suficientă energie și vitalitate pentru a susține un program agitat. Femeile însărcinate sunt sfătuite să nu se supere prea mult și să urmeze cu strictețe sfatul medicului. Să urmeze regimul prescris și să ia medicmentele prescrise. Unii dintre voi sunt predispuși la accidente, așa că fiți foarte atenți în timp ce conduceți. Persoanele vârstnice se vor bucura de o sănătate bună luna aceasta, după disconfortul din ultimele luni. Mai ales aceia dintre voi care suferă de dureri articulare, vor observa o îmbunătățire clară a stării de sănătate. Adolescenții, își vor face griji pentru păr.

Citește Horoscop Minerva MAI 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top