Connect with us
Ar putea exista căteva motive greșite pentru acre rămâneți căsătoriți. Poate de teama unui divorț, ori de dragul copiilor.

Stil

Motive greșite pentru care rămâneți căsătoriți

Să rămâneți într-o căsnicie care nu mai funcționează, pentru că vă este teamă de divorț nu este în regulă. Există câteva motive greșite pentru care rămâneți căsătoriți. Să vedem care sunt ele și ce este de făcut.

1. Teama ne împiedică să evoluăm și, de asemenea, reprezintă unul dintre motivele pentru care oamenii preferă să rămână blocați într-o relație care nu le mai aduce beneficii. Deseori ne este frică să le comunicăm parntenerilor de viață ceea ce simțim cu adevarat. Și, astfel, nu este de mirare dacă aflăm că sunt persoane cărora le este atât de frică să pună capăt unui mariaj, încât se complac și preferă să își continue viața împreună, în ciuda faptului că sunt conștienți că nu mai pot face nimic pentru a schimba situația în bine.

Dacă te afli într-o astfel de situație, cel mai bine ar fi să îi comunici celuilat ceea ce simți, să îi spui de ce anume îți este teamă. Să nu iei măsuri înseamnă să devii prizonier, ceea ce nu este în regula nici pentru tine, nici pentru partenerul de viață. Fiți sinceri cu voi înșivă și întrebați-vă dacă rămâneți împreună din motive greșite.

CITEȘTE ȘI: Semnele care arata ca esti aproape de divort

2. De dragul copiilor. Bineînțeles că un divorț poate avea urmări nefericite pentru copii, așa că trebui să vă gândiți și la ei în momentul în care luați în calcul posibilitatea de a divorța. Este, oricum, un proces stresant și pentru voi, iar dacă apar în ecuație și copiii, atunci totul devine mult mai complicat, având în vedere că orice părinte își dorește ceea ce este mai bun pentru copilul său .Așa că, înainte de a lua o hotarâre finală și înainte de a le comunica și copiilor problemele cu care vă confruntați, asigurați-vă că ați făcut ceea ce v-a stat in puteri pentru a vă salva căsnicia.

Copiii sunt un motiv pentru care oamenii rămân căsătoriți

Pe de altă parte, este un lucru știut faptul că toți copiii au tendința de a copia comportamentul părinților, iar dacă vor crește într-o familie în care certurile și problemele sunt la ordinea zilei, la rândul lor ar putea avea relații disfuncționale. Așa că, să rămâneți căsătoriți de dragul copiilor nu este tocmai cea mai buna decizie, mai ales dacă în familie certurile devin un lucru obișnuit.

3. Vă doriți să le arătați copiilor cât de importantă este familia. Dar este, oare, o căsnicie cu probleme, modul prin care puteți să faceți lucrul acesta? Dacă mariajul vostru nu este unul fericit, atunci aveți curajul să fiți sinceri cu voi înșivă. Nu vă veți proteja copiii și nu le veți demonstra că familia este importantă, dacă vor fi expuși unor comportamente nesănătoase.

Căsnicia ar trebui să vă facă fericiți, să vă dea oportunitatea de a vă dezvolta, de a deveni versiuni mai bune ale voastre, iar dacă vă loviți frecvent de porbleme, atunci v-ați putea gândi și la acele motive greșite pentru care rămâneți căsătoriți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top