Connect with us
Motivele ascunse care duc la despărțire. Cu toții facem asta într-o relație

Stil

Motivele ascunse care duc la despărțire. Cu toții facem asta într-o relație

Motivele ascunse care duc la despărțire. Atunci când o relație de dragoste se destramă, uneori poate fi greu de înțeles motivul. Fie că este vorba de neînțelegerile cu socrii sau problemele financiare, în realitate pot exista mai multe motive, pe care nu le conștientizăm, care duc la despărțire.

Prea multe așteptări

În fiecare relație există dorința inerentă de a petrece timp cu cealaltă persoană. Este posibil să nu fie întotdeauna o prioritate timpul petrecut unul cu celălalt, pentru că există și alte angajamente de viață care au prioritate. Însă, nevoia de împărtăși întâmplări zilnice, glume și conversații despre orice lucru ar trebui să existe mereu.

Este nedrept să ai așteptări prea multe de la partener, pentru că realitățile de zi cu zi pot deveni mai exigente. Să fii acolo unul pentru altul de-a lungul relației este ceea ce contează.

Problemele financiare

Din păcate, atunci când banii sunt pe sfârșite, această situație poate dezrădăcina unele probleme profunde legate de încredere, de siguranță, de control și de supraviețuire.

Este important să rămâi logic și rațional atunci când există probleme financiare. Să fii dur cu privire la problemă și nu cu persoana de lângă tine. Nicio problemă nu este imbatabilă și, uneori, tot ce ai nevoie este cineva care să te ajute.

Sindromul memoriei selective

Sindromul de memorie selectivă sau memorie falsă există din cauza noastră. Când ceva nu merge conform planificărilor ne place să dăm vina pe alții sau chiar pe noi înșine. Cu toate că există de obicei o soluție logică, vom căuta un țap ispășitor pentru a scăpa de un adevăr incomod.

Cunoașterea de sine

Uneori, o relație nu se bazează pe doi oameni, pentru că intervin și familia, prietenii și colegii de serviciu.De multe ori suntem vinovați, pentru că-i lăsăm pe cei din jur să aibă păreri asupra propriilor noastre idealuri în relație.

Ține minte că nu putem mulțumi toți oamenii, în orice moment, de aceea de obicei tot ce contează este ca tu să fii fericit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top