Connect with us

Stil

PROFETIA care vorbeste despre un RAZBOI intre RUSIA si TURCIA: „Cand rusii vor ajunge la Constantinopole…”

Unul dintre cei mai cunoscuti prezicatori de origine evreiasca a facut o PROFETIE despre un razboi Rusia-Turcia, care ar putea duce la un scenariu de APOCALIPSA.

Elijah ben Shlomo Zalman, supranumit „Geniul sfant de la Vilnius”, a facut o profetie inainte sa moara, in anul 1797.

„Cand veti auzi ca rusii au capturat orasul din Crimeea, sa stiti ca a inceput timpul lui Mesia si pasii lui sunt auziti. Si cand auziti ca rusii au ajuns in orasul Constantinopole, ar trebui sa va puneti hainele de Sabat si sa nu le dati jos, pentru ca Mesia va veni imediat”, este profetia lasata de Zalman pentru evrei, potrivit Daily Star.

Constantinopole este astazi orasul Istanbul din Turcia. Anexarea peninsulei Crimeea de catre Rusia s-a facut in primavara lui 2014.

Tensiunile dintre Rusia si Turcia au crescut dupa doborarea avionului rus de catre fortele aeriene ale Ankarei. Cele doua tabere au oferit declaratii dure in zilele ce au urmat incidentului.

„Intr-adevar, sprijinirea regimului (Bashar) al-Assad in Siria, care a omorat 380.000 de persoane, inseamna sa te joci cu focul. Bombardarea gruparilor de opozitie care au legitimitate internationala, cu scuza ca lupti impotriva Daesh (gruparea Stat Islamic-n.r.), inseamna sa te joci cu focul. Sa folosesti un incident in care toata lumea da dreptate Turciei ca scuza pentru a chinui cetatenii nostri care participau la un targ in Rusia inseamna sa te joci cu focul. Sa ataci iresponsabil camioane din regiune care se aflau acolo din motive comerciale sau umanitare inseamna sa te joci cu focul. Sfatuim sincer Rusia sa nu se joace cu focul”, spunea presedintele turc Recep Tayyip Erdogan.

„Răspunsul din partea rusă va urma cu siguranță, așa cum prevede dreptul internațional, iar Rusia are și dreptul la un răspuns militar. Chiar ieri s-au alocat surse militare suplimentare, S400 Triumph, cel mai performant sistem de apărare antirachetă, care are ca rol menținerea securității zborurilor avioanelor rusești ale forțelor noastre militare și aeriene, care au ca misiune distrugerea infrastructurii teroriștilor din așa-numitul Stat Islamic și a altor organizații care operează pe teritoriul Siriei (…) această lovitură a guvernului turc a produs un prejudiciu ireparabil și noi nu știm acum cât timp va dura reluarea și revenirea relațiilor noastre”, a spus presedintele Dumei de Stat din Rusia, Serghei Nariskin.

CITITI SI: Erdogan regreta doborarea avionului rus. Putin instituie sanctiuni impotriva Turciei

CITITI SI: Rusia reintroduce regimul cu vize pentru cetatenii turci

foto: pri.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top