Connect with us
Daca nu stii cum sa te lasi de fumat printr-o metoda ieftina si eficienta, iata un produs care te poate ajuta sa scapi de acest viciu!

Stil

Te costă 1 leu şi te ajută să te laşi de fumat! Produsul care te scapă de viciu

In cazul in care vrei sa te lasi de fumat si toate metodele pe care le-ai incercat pana acum te-au dezamagit, poti incerca acest produs alimentar pe care il poti gasi la orice magazin si care costa cativa lei.

Dacă ești fumător, știi că renunțarea la țigări poate fi un proces complicat. Există multe produse pe piață care promit că te vor scăpa de acest viciu, însă unele sunt destul de scumpe.

Cunoscutul autor Richard Webster și-a petrecut mult timp scriind cărți care să îi ajute pe oameni să scape de problemele comportamentale, dar și de dependența de fumat. Acesta recomanda ca remediu pentru renunțarea la fumat bicarbonatul de sodiu. Tot ce ai de făcut este să pui puțin bicarbonat de sodiu pe limbă de fiecare dat[ când simți nevoia să fumezi o țigară. Se recomandă ca această metodă să fie folosită pe o perioadă de două săptămâni, după care să fie urmată de încă două săptămâni de pauză.

Tehnică nu este, însă, recomandată pentru oamenii care țin o dietă slabă în sodiu sau au tensiune arterială crescută.
O altă metodă care implică folosirea bicarbonatului de sodiu pentru a renunța la fumat, recomandată de site-ul cuisineadnhealt.com, constă în prepararea unei băuturi care să conțină acest ingredient.

Dizolvă o linguriță de bicarbonat sodiu într-un pahar cu apă și clateste-ți gură cu acest amestec de fiecare dată când simți nevoia să îți aprinzi o țigară. Ca o alternativă, poți încerca să bei acest amestec de două ori pe zi în prima săptămână, iar dacă nu te lași de fumat, în a doua săptămână, bea-l o dată pe zi.

Este bine, totuși, să discuți cu medicul tău înainte de apela la aceste remedii.

În cazul în care fumezi de mai bine de cinci ani și vrei să îți cureți plămânii, poți încerca această băutură.
Ai nevoie de 400 de grame de zahăr (de preferat zahăr brun), o bucățica de rădăcină de ghimbir, două lingurițe de turmeric, 400 de grame de usturoi (curățat și tocat) și un litru de apă.

Pune apa într-o oală de dimensiune medie, apoi adaugă 400 de grame de zahăr și laș-o la fiert pentru aproximativ 5 minute. Adaugă, apoi, ghimbirul, usturoiul și turmericul. Las-o la fiert pentru încă circa 15 minute și amestecă frecvent. După aceea, ia oala de pe foc și laș-o să se răcească la temperatură camerei. Păstrează băutura obținută într-o sticlă, în congelator.

Este de preferat să consumi 2 linguri din această băutură, pe stomacul gol, dimineața, apoi încă două linguri după cină. Înainte de a folosi acest remediu, discută cu medicul tău.

Citeşte şi: Absorbantele parfumate pot fi periculoase pentru sanatate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top