Connect with us
Ludovic Orban a fost amendat cu 3000 de lei pentru că nu a purtat mască și a fumat într-un spațiu închis

Justitie

Ludovic Orban a fost amendat cu 3000 de lei pentru că nu a purtat mască și a fumat într-un spațiu închis

Ludovic Orban a fost amendat cu 3000 de lei pentru că nu a purtat mască de protecție la petrecerea de ziua sa, unde într-un cadru foarte restrâns Orban petrecerea alături de Turcanu și câțiva miniștri fumând în birou și nepurtând mască. Premierul a primit două amenzi, una de 2000 de lei pentru nepurtarea măștii în spațiile închise, iar cea de-a doua pentur fumatul în afara zonelor special dedicate pentru acest viciu.

Exercițiude imagine, Orban a plătit amenzile azi pe ghiseul.ro

Premierul Ludovic Orban a specificat astăzi că a plătit cele două amenzi, după ce fotografia care ilustrează acest articol a fost făcută publică. Ce nu este clar este cine l-a amendat pe Orban și cine a fost agentul constatator care ar fi trebuit să se deplaseze la fața locului și să-i suprindă pe cei din încăpere că încalcă legea.

De asemenea legea prevede că în cazul publicării unei fotografii pe rețelele de socializare, nu pot atrage sancțiuni retroactive.

Ce  vrut să transmită premierul este că fiecare cetățean care încalcă legea trebuie sancționat, indiferent de statutul pe care acesta îl are și că regretă ca fost pentru români un exemplu de „Așa NU”.

Nu se știe cine a făcut publică imaginea, iar  gurile rele sunt împărțite în două. O parte dintre acestea spun că chiar cei din interiorul PNL au dat publicității fotografia, pentru a arăta mai apoi că Orban se supune legii. Iar ceilalalți susțin că poza ar fi ajuns pe mâna opoziției care ar fi vrut sa-l discretiteze pe premier.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top