Connect with us
Lidia Fecioru a dezvăluit ce spune floarea preferată despre tine și temperamentul tău, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse.

Stil

Lidia Fecioru – Ce spune floarea preferată despre tine

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit ce spune floarea preferată despre tine și temperamentul tău, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lăcrămioare (mărgăritar) – Este o fire fantastic de sensibilă, ușor de scos din starea de beneficitate și poți să-l faci ușor să plângă. Poate să strângă foarte multe supărări.

iris – Își fac o viață foarte aparte. Sunt unicați, ei nu pot fi ca ceilalți. Nu își pot ține cuvântul pentru că nu știu ce vor face mâine. Își schimbă optica.

Mac – Sunt oameni neordinari. Ei nu se supun legilor. Sunt foarte luminoși, au foarte mari emoții și multe talente. Se spune că cei care aleg această floare trebuie să știe că puterile pe care le au să nu le întoarcă împotriva altor oameni, pentru că se poate întoarce împotriva lor.

Margarete – Nu trebuie să te uiți că este o floare simplă. Este o floare care prevestește răsăritul soarelui și ne arată bucurie și potențialul vieții. Așa sunt și oamenii cărora le plac. Au perioade în care se închid și perioade în care se deschid. Ei nu văd lucrurile rele din jurul lor, doar pe cele frumoase.

Trandafir – Se asociază cu pasiunea și focul dragostei. Sunt oameni romantici, cu sentimente adânci. Oamenii care aleg această floare sunt perfecționiști. Ei caută perfecțiunea în tot ce fac. Sunt mai introvertiți, mai riguroși. Ar trebui să nu aibă atâtea pretenții la ei și la toată lumea.

Lalele – Este floarea călătorului. Cei cărora le plac aceste flori sunt plimbăreți. Unde se așează, creează frumusețe. Sunt adaptivi, își fac imediat un spațiu propice lor. Ei fac bani și avere, construiesc.

Orhidee – Acești oameni nu seamănă niciodată cu ceilalți. Au rădăcini foarte puternice, țin mult de familie, de rudenie. Iubesc singurătatea. Vor să fie lăsați cu gândurile lor, în confortul lor, ca să își îmbunătățească forțele. Orice idee pe care o construiesc, vor să fie cea mai strălucită. Sunt armonioși.

Violete – Sunt oamenii care nu suportă glumele și pun mare preț pe partea de simplitate.  Această floare este simbolul bunăstării.

Crin – Sunt oameni care vor avea mereu respect, vor fi foarte respectați, vor avea responsabilitățile cele mai mari. Sunt oameni buni la suflet, care dau sfaturi foarte bune și știu să ierte. Sunt oameni cu gust și stil.

Citește și: Voropchievici și Fecioru au dezvăluit legătura dintre anotimpul nașterii și depresie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top