Connect with us
Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit legătura dintre stările de depresie și anotimpul nașterii la Adevăruri Ascunse, din 6 mai.

Stil

Voropchievici și Fecioru au dezvăluit legătura dintre anotimpul nașterii și depresie

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru sunt de părere că are relevanță mare anotimpul nașterii cu starea de depresie. De asemenea, conform celor doi, cei născuți în prima jumătate a anului sunt mai predispuși la stări depresive.

„Cei născuți în martie, aprilie, mai sunt mult mai sensibili. Li se pot declanșa des simptome bipolare”, a spus Lidia Fecioru.

„Fenomenul de trecere dintr-un anotimp în celălalt duce la astfel de pasaje. Dacă vii din iarnă cu o încărcătură, mai ales cei născuți primăvara, ești influențat și climatelic și emoțional. Ei (cei născuți primăvara) au niște slăbiciuni mai mari (…) Tot ce înseamnă primăvară vine cu alte manifestări. Cei născuți primăvara sunt mai sensibili și au emoții mai mari. Influența mediului înconjurător este fantastică pentru ei”, a spus și Mihai Voropchievici.

Cei născuți vara sunt mai puțin predispuși spre depresie, dar mai predispuși la lene, a declarat Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse, iar cei cei născuți toamna sunt predispuși la extreme și au o cale de mijloc (fie sunt foarte veseli, fie foarte triști).

În ceea ce îi privește pe cei născuți iarna, există unele zodii de iarnă mai predispuse către depresie, au mai spus cei doi. Totodată, Leii și Racii sunt zodiile care ascund că au o problemă.

Citește și: Lidia Fecioru a dezvăluit ritualul pentru îndeplinirea dorințelor

Citește și:Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun cum să scapi de dezechilibre energetice

Citește și: Mihai Voropchievici dezvăluie de ce nu se fac nunți în luna mai

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top