Uite ce nume de copii vor fi la modă şi peste 50 de ani

Ultimul update: miercuri 20 ianuarie 2016 19:16 Data publicării: miercuri 13 mai 2015 10:30
Autor , în Stil

Ştim cu toţii că eterna problemă a părinţilor înainte de naşterea copilului se rezumă la alegerea unui nume cât mai potrivit pentru mica lor comoară.

Decizia de a alege un nume pentru bebeluş îţi aparţine atât ţie cât şi partenerului tău de cuplu deli nu-i nimic rău în a fi deschisă la sugestii, cu siguranţă vei auzi o mulţime. Un nume este permanent aşa că alege-l cu grijă. Începe să discuţi cu partenerul tău alegerea unui nume cât de curând posibil ca să ai un punct de plecare. Pe lângă faptul că vei dori să eviţi numele care îţi readuc în memorie amintiri urâte, vei dori să ocoleşti şi numele celebre ca Cher sau, mai nou, David.

Unul din cele mai importante lucruri este cum sună numele bebeluşului tău când îl spui cu voce tare. Este melodios? Aspru? Se potriveşte cu numele de familie? De obicei, prenumele mai lungi se potrivesc cu numele de familie mai scurte şi invers.

În general, nu se potriveşte să combini un prenume care se termină într-o vocală cu un nume de familie care începe tot cu o vocală pentru că se suprapun (de exemplu Eva Andreescu). Evită prenumele care rimează cu numele de familie şi de asemenea rezistă tentaţiei glumiţelor de genul „Ionut Ion”, va fi dragut doar pe moment dar copilul tău va avea acest nume toată viaţa.

Un site american de specialitate a stabilit o listă cu nume de fete și de băieți care vor fi la modă o lungă perioadă, pe baza unui algoritm matematic și a felului în care au evoluat tendințele din 1900. Astfel thestir.cafemon.com ajută mămicile să se hotărască asupra numelor mai ușor.

NUME DE BĂIEȚI

Anton
Benedict
Calvin
Evans
Felix
Lionel
Malcom
Neil
Simon
Theodore
Victor

NUME DE FETE

Adela
Amalia
Antonia
Carmen
Caroline
Greta
Iris
Lucia
Magdalena
Veronica

Sursa: Huff.ro
Știri despre:    
Comentarii