Connect with us

Știri

O bătrână susține că vindecă bolile de ochi cu limba

O bătrână din Bosnia și Herțegovina susține că poate vindeca bolile de ochi printr-o metodă cel puțin controversată.

Hava Celebic sau Nana Hava este o femeie de 80 de ani dintr-o zonă rurală a Bosniei, care susține că poate ajuta persoanele care au probleme cu ochii,  folosindu-și limba. Bătrâna spune că poate înlătura orice bucată de sticlă, nisip sau lemn, din globul ocular.

Nana Hava spune că face acest lucru pentru familie și prieteni de peste 40 de ani. În ultimul timp însă, a devenit atât de populară încât și oameni din întreaga lume merg să îi solicite serviciile.

Bătrâna susține că poate vindeca alergiile sau conjunctivita

Ea susține că saliva ei poate vindeca alergiile, conjunctivita sau ochii uscați și poate reduce simptomele unei afecțiuni severe precum cataracta. Pentru serviciile sale, femeia cere doar 10 euro.

Sursa: Daily Mail

Au venit la mine de la spital cu ochii umflați, și eu am putut să îi vindec, a povestit femeia.

Am învățat să fac asta  de la o femeie care se numea tot Hava. Din păcate, copii mei nu vor duce mai departe această metodă pentru că sunt dezgustați să își bage limba în ochiul cuiva. Mi s-a spus că după ce voi muri îmi vor tăia limba, ca staul să continue să trateze oameni, a mai spus bătrâna.

Citește și: LEACUL ASIATICILOR: ALIMENTUL MINUNE care vindeca tot corpul

Hava Celebic spune că a tratat de-a lungul timpului peste 5000 de oameni.

Sunt multe persoane pe care medicina nu le-a putut ajuta. Eu nu le cer bani celor care sunt săraci sau șomeri dar tariful obișnuit este de 10 euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top