Connect with us
Accident în Sibiu: 7 răniţi, dintre care 2 copii

Știri

Accident în Sibiu: 7 răniţi, dintre care 2 copii

3 maşini au fost implicate într-un accident în Sibiu, în această dimineaţă. Coliziunea s-a produs pe drumul naţional (DN) 1 la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Braşov.

Potrivit informaţiilor oferite de cei de la Poliţia Judeţeană Sibiu, un şofer de 21 de ani, care circula pe DN 1 către judeţul Vâlcea a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care circulau conform legii. Tânărul care a provocat accidentul rutier era extrem de obosit, mai spun autorităţile, scrie news.ro.

5 persoane adulte şi 2 copii au fost răniţi şi preluaţi de echipajele SMURD şi transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu. Potrivit ISU Sibiu, adulţii au răni multiple şi au fost duşi la Spitalul Judeţean Sibiu, iar copiii, în vârstă de doi ani au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie. Copiii nu au răni vizibile, însă vor fi evaluaţi atent de către medici. Traficul nu este blocat în zona unde s-a produs accidentul, deoarece este vorba de un sector cu patru benzi, însă se circulă cu dificultate.

Un alt accident extrem de grav s-a produs în această dimineaţă pe autostrada A2 (Autostrada Soarelui). Mai multe maşini s-au ciocnit, iar trei persoane au murit. Există mai mulţi răniţi. Autorităţile vorbesc despre cel puţin 57 de răniţi până la ora transmiterii informaţiei.

CITEŞTE ŞI: Accident grav pe A2: 3 morţi şi 60 de răniţi, a fost cod roșu

Centrul Infotrafic avertizează şoferii să adapteze viteza la condiţiile meteorologice ale zonei în care circulă, având în vedere că există un cod galben de ceaţă care îngreunează vizibilitatea şoferilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top