Connect with us
Ce planuri are Traian Băsescu cu fratele său, după ce va ieși din închisoare

Știri

Ce planuri are Traian Băsescu cu fratele său, după ce va ieși din închisoare

Mircea Băsescu ar putea fi eliberat condiţionat din închisoare după ce Judecătoria Medgidia a admis, joi după-amiază, solicitarea acestuia, însă decizia nu este definitivă.

După această veste, Traian Băsescu a povestit ce va face în prima zi când fratele său va ieși din pușcărie.

Preşedintele PMP Traian Băsescu a declarat joi, la B1, că îşi va petrece prima seară cu fratele său, Mircea, imediat după ce acesta va fi eliberat din închisoare, şi a adăugat sarcastic că se bucură de faptul că nu i-a fost confiscată casa, să rămână la bătrâneţe fără locuinţă.

Traian Băsescu a mărturist că îşi va petrece prima seară cu fratele său, Mircea, după ce acesta va fi eliberat din închisoare.

Preşedintele PMP a ţinut să precizeze că nu a înţeles unde s-au dat cei 250.00 de euro fratelui său, care a susţinut că nu i-a luat.

”Măcar să-l văd acasă. Slavă Domnului că Curtea de Apel nu a mers şi la confiscarea casei, să îl lase la bătrâneţe fără casă, în condiţiile în care nu a luat bani”, a mai spus Băsescu.

Mircea Băsescu poate fi eliberat condiţionat din închisoare după ce Judecătoria Medgidia a admis, joi după-amiază, solicitarea acestuia, însă decizia nu este definitivă.

Băsescu a fost condamnat în luna iunie la patru patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv în luna iunie a acestui an, de Curtea de Apel Cosntanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel. Instanţa a păstrat astfel decizia dată iniţial de Tribunalul Constanţa, în ianuarie 2016. În acelaşi dosar, Marian Căpăţănă, a primit trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top