Connect with us
Teo Trandafir își sărbătorește ziua de naștere, cel mai valoros cadou primit, acum 48 de ani

Știri

EXCLUSIV Teo Trandafir implicată într-un accident de mașină

Teo Trandafir a fost astăzi implicată într-un accident de masină în drum spre casă de la Kanal D. Vedeta a fost lovită brutal de un șofer.

Starea lui Teo Trandafir

Teo Trandafir se simte bine și nu a suferit lovituri sau vătămări. La fel și soferul ei se află în stare bună. Mașina în care se aflau cei doi a fost, din păcate,  ușor avariată.

Deși pe moment s-a speriat destul de tare,  Teo este acum în stare bună și se bucură că nu a fost mai grav.

Conform surselor din poliție, un alt șofer a intrat cu mașina brusc în autoturismul vedetei Kanal D. Se pare că totul s-a întâmplat dintr-o neatenție.

Teo are carnet dar nu conduce

Teo Trandafir posedă carnet de conducere, dar refuză să se urce la volan de teamă, dar și pentru că nu îi place. Cu toate acestea, Teo și-a făcut curaj și a participat la un moment dat, în cadrul Teo Show, la un “raliu” alături Titi Aur, fiind provocată  de echipa sa.

Vedeta a mărturist că a avut mari emoții, dar a avut mare încredere în Titi Aur.

Teo stă mareu pe bancheta din spate în stânga, vedeta preferă să călăroească cu avionul.

INFORMAȚIA ESTE ECLUSIVĂ HUFF.ro. Poate fi preluată numai cu citarea sursei și continuarea pe Huff.

Teo împlinește 52 de ani

Pe 2 iunie Teo își serbează ziua de naștere, vedeta împlinește 52 de ani. Surprizele pregătite de echipa sa de la Teo show le veți vedea chiar de ziua ei la Kanal D, de la ora 15:00.

Teo este considerată una din cele mai profesioniste vedete de televiziune și iubită de milioane de români care o urmăresc de mai bine de 25 de ani la TV.

Prezentatoarea are o fiica care pe 19 mai a implinit 15 ani și care este elevă la Cambridge School din București.

Maia pozează cu foarte multă grație la vârsta ei

Maia pozează cu foarte multă grație la vârsta ei

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

2 Comments

2 Comments

  1. dana

    2020-05-22T01:47:40+03:00 at 1:47

    Nu poti fi student la 15 ani. In limba engleza student inseamna si elev. Daca merge la Cambridge School, inseamna ca e eleva de liceu. Un minim de documentare nu strica>

    • VASILE

      2020-05-22T07:40:15+03:00 at 7:40

      DAR DE CE TEO NU MERGE FICA-TA LA UN LICEU DE STAT?
      NU A PRINS UNUL BUN?
      DAR LA BANII PE CARE II CASTIGI, PENTRU MAIMUTAREALA TA LA CANALD ESTE BINE PENTRU UNA CATINE.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top