Connect with us
ACCIDENT GRAV de autobuz! 18 persoane au murit pe loc și peste 30 sunt rănite

Externe

ACCIDENT GRAV de autobuz! 18 persoane au murit pe loc și peste 30 sunt rănite

Accident înfiorător de autobuz! 18  persoane au fost ucise şi mai mult de 30 au fost rănite în urma unui accident, petrecut în Thailanda.

Poliţia a declarat că autobuzul cobora pe un deal din centrul ţării, când a intrat în coliziune cu un camion. Autobuzul s-a rupt în două, potrivit www.nytimes.com, iar pasagerii nu au avut nicio șansă.

În plus, față de cei 18 morți anunțați în urmă cu puțin timp, încă 33 de pasageri au fost răniți în accidentul de miercuri noaptea din provincia Nakhon Ratchasima, a anunțat televiziunea Thai PBS.

Într-un al doilea accident petrecut în zorii zilei de joi, un alt autobuz care transporta 50 de persoane într-o călătorie școlară din provincia centrală Ayutthaya, a deraiat în ploaie și a ajuns într-o stație de autobuz. 39 de persoane au fost rănite.

Anual, peste 20000 de persoane își pierd viața pe drumurile din Thailanda, iar numărul lor crește an de an. Thailanda are cea de-a doua rată a numărului de decese din trafic în lume după Libia, potrivit statisticilor Organizației Mondiale a Sănătății.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: ACCIDENT GRAV în Olanda! Cinci români au murit pe loc

Cinci cetățeni români – patru bărbați și o femeie – au murit luni într-un accident rutier petrecut în Olanda. Din primele informații, microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

Bărbații au vârste cuprinse între 27 și 37 de ani, iar femeia are 24 de ani.

Tragedia s-a petrecut pe o şosea din sudul ţării, N270, însă nu se știe ce anume a provocat accidentul, însă oamenii legii sosiți la fața locului au început cercetările.

Microbuzul în care se aflau cei cinci s-a ciocnit frontal cu un camion de salubritate, iar cetățenii români au murit pe loc.

Alte patru persoane au fost rănite grav şi se află acum la spital. Printre cei răniți se află și șoferul camionului.

Românii ieşiseră de curând din tură, de la carmangeria la care lucrau. Potrivit presei olandeze, ei locuiau în Germania, la Goch, oraș de graniță, informează Digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Accident grav de tramvai, în această dimineață! Care este starea pasagerilor

Grav accident de circulație în Vaslui! Cine sunt victimele, traficul este blocat pe ambele sensuri

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top