Connect with us
Și-a aruncat copilul de pe pod, sub privirile îngrozite ale trecătorilor! Ce s-a întâmplat după întrece orice imaginaț

Externe

Și-a aruncat copilul de pe pod, sub privirile îngrozite ale trecătorilor! Ce s-a întâmplat după întrece orice imaginație

O femeie a făcut un gest de-a dreptul șocant, în fața a zeci de oameni. Aceasta și-a aruncat bebelușul de numai câteva luni de pe un pod.

Iar pentru ca totul să fie șocant, întâmplarea a avut loc la orele amiezii, când în zonă se aflau mai multe persoane care au primit cu groază scena.

Carla Regina Mendes, în vârstă de 23 de ani, a aruncat-o pe micuța Thayller în vârstă de numai șapte luni de pe un pod din Sao Luis, din nord-estul Braziliei, de la o înălțime de 35 de metri de apă, o distanță care ar pune viața în pericol chiar și adulților.

Oamenii care au asistat la scenă au sunat imediat după ajutor, iar mai mulți polițiști au intervenit la fața locului.

Micuța începuse deja să se scufunde, când doi ofițeri de poliție cu o gândire rapidă au ajuns la ea, la timp, înainte ca ea să dispară sub apă.

Din fericire, intervenția promptă i-a salvat viața fetiței, care a supraviețuit și a primit îngrijirile necesare de la salvatori.


Acum, femeia riscă ani grei de închisoare pentru tentativa de ucidere a fetiței sale.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Poveste cutremurătoare! Ce pățește această femeie zi de zi, din cauza soțului! Nici în filme nu vezi așa ceva

O femeie trece zi de zi printr-un lucru greu de închipuit pentru oricine, iar povestea sa de viață ar putea fi, cu ușurință, un scenariu de film.

Tânăra în vârstă de 29 de ani din Rusia, pe nume Veronika Mescheryakova, suferă de porfirie acută, iar acest lucru înseamnă că trebuie să îndure simptome extreme ale bolii.

Porfiria este una dintre cele mai devastatoare cauze ale pierderii de memorie pe termen scurt, iar aproximativ una din 10000 de persoane este afectată de această boală gravă.

În urmă cu câțiva ani, Veronika a decis să facă o operație pentru a diminua simptomele bolii, însă și-a făcut mai mult rău decât bine. Veronika are acum pierderi de memorie pe termen scurt și membrele paralizate. Mai mult decât atât, aceasta și-a pierdut capacitatea de a-și aminti că soțul ei a divorțat de ea anul trecut, în luna noiembrie.

În fiecare zi, femeia îl așteaptă să se întoarcă de la serviciu, iar atunci când vede că nu vine, mama ei este obligată să îi spună că nu mai este căsătorită cu el și că nu va veni.

Sătul de starea de sănătate a soției sale, bărbatul a hotărât să divorțeze de ea, chiar dacă acest lucru îi provoacă acesteia o suferință de neînchipuit.

Vestea este imposibil de gestionat atât de mamă, cât și de fiică, iar procesul se repetă în fiecare zi, pentru că tânăra plânge de fiecare dată în hohote.

Tânăra face terapie pentru a se face bine

Mama Veronikăi face tot posibilul să o facă să își revină și o ajută să se antreneze, să se plimbe și să meargă la ședințe de fizioterapie. Poate că într-o zi medicina va avansa și tânăra se va însănătoși, pentru a duce o viață normală.

CITEȘTE ȘI: Vecinii au observat că se comporta ciudat și au chemat poliția. Când i-au intrat în casă, oamenii legii au fost îngroziți

În fiecare an, în ziua morții, pe mormântul copilului lor, apărea ceva ciudat. După 70 de ani, au aflat adevărul. Ce se întâmpla de fapt

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top