Connect with us
Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a fost transferat la terapie intensivă

Externe

Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a fost transferat la terapie intensivă

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, a fost transferat la secția de terapie intensivă a spitalului în care este internat, scrie BBC. Boris Johnson a fost confirmat cu coronavirus în urmă cu 10 zile.

Premierul Marii Britanii este infectat cu coronavirus, anunțul fiind făcut chiar de Boris Johnson pe contul său de Twitter cu o zi în urmă. Acesta a fost dur criticat când le-a recomandat britanicilor să se îmbolnăvească cu coronavirus, pentru a dezvolta imunitate impotriva acestui virus.

Deși în ultimele au circulat numai vești bune despre starea sa de sănătate, se pare că acum premierul britanic a fost transferat la decția de terapie intensivă a spitalului unde este internat.

‘În cursul după-amiezii, starea de sănătate a premierului s-a deteriorat şi, la recomandarea echipei sale medicale, a fost transferat la unitatea de terapie intensivă a spitalului”, a precizat purtătorul de cuvânt. „Primul ministru i-a cerut ministrului de externe Dominic Raab (…) să-l înlocuiască atunci când va fi necesar”, a adăugat el, potrivit unui comunicat.

Știre în curs de actualizare

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top