Connect with us
Crimă multiplă în Germania! Un băiețel și-a anunțat colegii de școală că toți frații lui sunt morți

Externe

Crimă multiplă în Germania! Un băiețel și-a anunțat colegii de școală că toți frații lui sunt morți

O crimă multiplă, urmată de o tentativă de sinucidere, a șocat Germania! Cinci copii mici, cu vârste de la 1 an la 8 ani au fost găsiți fără viață în locuința lor. Al șaselea copil, cel mai mare, a dat alarma fără să conștientizeze. El și-a anunțat colegii de clasă, că nu va veni la școală pentru că frații și surorile sale sunt morți. Poliția a mers imediat la locuința lui, iar ce au descoperit acolo a fost crunt.

Crimă multiplă în Germania! Un băiețel și-a anunțat colegii de școală că toți frații lui sunt morți

O crimă multiplă a șocat Germania. Un copil de 11 ani și-a anunțat colegii de școală că va lipsi de la cursuri pentru că frații și surorile sale sunt morți. Cineva de la școală a alertat Poliția, iar forțele de ordine au mers de urgență la locuința copilului unde au descoperit că acesta spunea adevărul. Oamenii legii au găsit cinci corpuri mici fără viață. Aceștia aveau 1 an, 2 ani, 3 ani, 6 ani și 8 ani.

Există informații conform cărora mama copiilor i-ar fi ucis pe cei cinci. Ea s-ar fi folosit de pastile, pentru că pe corpurile celor mici nu s-au descoperit urme de violență.

Femeia s-a aruncat în fața trenului, pentru a scăpa de orice răspundere. A fost salvată la timp, de către pompieri, dar se află în stare gravă la spital. Starea în care se află aceasta nu îi permite să dea declarații.

„Presupunem că a fost comisă o crimă. Cum şi de ce s-a întâmplat încă nu putem spune sigur. În acest moment credem că mama de 27 de ani este cea responsabilă. Aceasta s-a aruncat în faţa unui tren în Dusseldorf şi are răni grave. În acest moment este tratată la spital”, a declarat Stefan Weiand, un purtător de cuvânt din poliţie, citat de The Sun.

Deși polițiștii au refuzat să confirme dacă cei mici au fost otrăviți cu pastile, presa din Germania spune că este în curs o investigație toxicologică.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top