Connect with us
Divorț neașteptat în showbiz. Cardi B și Offset divorțează după trei ani de relație

Externe

Divorț neașteptat în showbiz. Cardi B și Offset divorțează după trei ani de relație

Cardi B este una dintre cele mai celebre artiste din America. Cântăreața de rap se bucură de o carieră de succes și piesele sale răsună la cele mai celebre radiouri și sunt fredonate de oameni de toate vârstele. De trei ani, aceasta formează un cuplu cu rapperul la fel de celebru, Offset, și au împreună chiar și un băiețel de doi ani, semn că relația lor a evoluat rapid. Cu toate acestea, se pare că la fel de repede se încheie și căsnicia lor, deoarece au decis să divorțeze, motivul principal fiind infidelitatea soțului.

Cardi B a fost înșelată de nenumărate ori

Cardi B și Offset au decis să pună punct căsniciei lor. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2017, după doar câteva luni de relație şi au o fiică în vârstă de doi ani, pe nume Kulture. După trei ani în care nu ar fi fost niciodată respectată de soțul ei, Cardi a decis să se retragă din viața lui Offset, pe motiv că au o căsnicie „distrusă iremediabil”. Conform surselor apropiate cuplului, citate de presa internațională, Cardi B a lăsat de înțeles că a fost înșelată de „prea multe ori” pentru a mai putea continua relația.

Potrivit documentelor, Cardi B, pe numele real Belcalis Almanzar, a deschis procedura marți, în statul natal al soţului ei, Georgia, unde trăieşte familia. Prima înfățișare va avea loc la data de 2 noeimbrie. Se pare că vedeta americană cere custodia principală a copilului şi vrea ca Offset, pe numele real Kiari Cephus, să contribuie pentru „sprijin şi îngrijire”. Ea pretinde şi ca bunurile să fie împărţite în mod egal. Cei doi locuiesc încă împreună, însă sunt separați. Între ei ar fi existat mai multe despărțiri, însă acum este definitiv.

Cardi B este una dintre cele mai excentrice apariții din showbiz și din lumea muzicală. Celebra artistă atrage atenția prin scenele sexy din videoclipuri, precum și prin versurile piperate ale melodiilor sale. Ea a mărturisit că nu este tocmai mândră de ceea ce făcea înainte de a deveni celebră. În plus, a dat mereu dovadă de faptul că este asumată și a recunoscut că-și câștiga existența din meseria sa de dansatoare de streaptease. Mai mult, a mărturisit mereu că vrea să devină o persoană mai bună, fapt pentru care nu cântă despre faptele sale din trecut.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top