Connect with us
Dr. Anthony Fauci: ”Lumea nu va mai fi niciodată ca înainte de coronavirus. Pericolul va exista!”

Externe

Dr. Anthony Fauci: ”Lumea nu va mai fi niciodată ca înainte de coronavirus. Pericolul va exista!”

Lumea nu va mai fi niciodată la fel, chiar dacă experții vor găsi un vaccin pentru coronavirus, atrage atenția dr. Anthony Fauci, un expert în boli infecțioase din Statele Unite ale Americii, care a fost ales de Donald Trump să combată pandemia de pe tărâmul american, coform lui Anthony Fauci.

Aproape 400.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus în Statele Unite ale Americii și aproape 11.000 au murit, iar veștile nu sunt deloc bune. Pe 16 aprilie, însă, SUA ar putea să înregistreze 3.000 de morți pe zi din cauza coronavirusului.

Când spun să revenim la normal, mă gândesc la ceva foarte diferit de ceea ce trăim acum. O să revenim gradual până în punctul în care vom putea funcționa din nou ca societate. Dacă vrei să ajungi la era pre-coronavirus, asta s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată, pentru că amenințarea va continua să existe.”, a spus el.

De asemenea, Fauci a explicat că sunt o mulțime de vaccinuri și tratamente în lucru: ”Sunt convins că n-o să mai trecem prin ce trecem acum. Dacă asta înseamnă să revenim la normal, atunci o să revenim la normal.”, a explicat el.

Coronavirus în lume, cifre oficiale

La nivel global, decesele provocate de noul virus se apropie de 80.000. 12.000, doar în Statele Unite, unde sunt și peste 380.000 de bolnavi.

New York-ul rămâne punctul cel mai fierbinte, dar apar indicii că Washingtonul ar putea fi următorul focar de amploare din Statele Unite.

În schimb, pentru prima oară de la începutul anului, China nu a mai raportat nici un deces provocat de COVID-19.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top