Connect with us
George Bush, fostul președinte al Americii, a fost spitalizat

Externe

George Bush, fostul președinte al Americii, a fost spitalizat

La numai o zi după funeraliile soției sale, Barbara, fostul preşedinte al Statelor Unite George Bush, în vârstă de 93 de ani, a fost spitalizat duminică dimineaţa. Anunțul a fost făcut luni de către un purtător de cuvânt al familiei.

Potrivit lui Jim McGrath, Bush „răspunde la tratamente şi pare că se reface”. El este internat la spitalul metodist din Houston, în statul Texas, din cauza unei infecţii care a ajuns în sânge, a precizat purtătorul de cuvânt.

George Bush, al cărui mandat la Casa Albă a durat din 1989 până în 1993, este cel mai în vârstă fost preşedinte american în viaţă. Barbara Bush, care i-a fost soţie timp de 73 de ani, a decedat marţea trecută, la 92 de ani. Fiul lor cel mai mare, George W. Bush, a fost şi el preşedinte al SUA, din 2001 până în 2009.

La începutul anului 2017, fostul președinte american George W.H. Bush a fost mutat le secția de terapie intensivă a Spitalului Metodist din Hudson. Acesta a fost internat atunci după ce a acuzat probleme respiratorii cauzate de o pneumonie.

Și soția fostului președinte, Barbara Bush, fusese internată atunci în același spital. Ea acuza o stare generală de oboseală şi a experimentat o tuse puternică.

Barbara Bush a murit pe 19 aprilie 2018

Pe 17 aprilie, Barbara Bush a murit, avându-i aproape pe cei dragi.

În primă fază, se comunicase că starea sănătăţii fostei prime doamne s-a deteriorat şi că s-a renunţat la tratamente. Iar ea primea doar îngrijiri pentru diminuarea suferinţelor.

Barbara Bush a fost un personaj unic în istorie, care şi-a văzut atât soţul, cât şi un fiu la Casa Albă. Ea a fost soţia celui de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite, George Herbert Walker Bush (1989-1993) şi mama celui de-al 43-lea, George Walker Bush (2001-2009).

Abigail Adams, soţia preşedintelui John Adams (1797-1801) a murit înainte de alegerea ca preşedinte a fiului ei, John Quincy Adams (1825-1829).

Foto: Hepta.ro

Barbara Bush, fosta Primă Doamnă a Americii, a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top