Connect with us
Hillary Clinton are și acum traume după înfrângerea de la alegeri. Fosta candidată la alegerile prezidențiale din Sua...

Externe

Hillary Clinton, despre modul în care a depășit înfrângerea la alegeri

Hillary Clinton s-a reîntors la colegiul pe care l-a absolvit în tinerețe. Într-un discurs susținut în fața studenților, ea a vorbit despre eșecul suferit la alegeri. Fosta Primă Doamnă a povestit ce anume a ajutat-o să treacă peste înfrângere.

Hillary Clinton a recunoscut ce a ajutat-o să treacă peste înfrângerea la alegeri

Dincolo de glume, fosta candidată la președinție nu a făcut economie de critici la adresa celui care a învins-o. Fără să-i rostească numele, l-a comparat pe Donald Trump cu Richard Nixon, președintele care a demisionat în urma scandalului Watergate.

A criticat și proiectul de buget al administrației, pe care l-a numit un atac de o mare cruzime asupra celor mai vulnerabili dintre americani.

De asemenea, ea a povestit despre lucrurile care au ajutat-o să treacă peste eșecul de la alegeri. Recunoaște că vinul a contribuit la trecerea peste înfrângere.

Citește și: Hillary Clinton, primul discurs după alegerea lui Donald Trump VIDEO

Hillary Clinton, fosta candidata la Casa Albă: „Poate ați auzit că lucrurile n-au ieșit chiar cum am plănuit eu. Dar să știți că sunt bine. Fac plimbări lungi prin pădure, îmi fac ordine în dulapuri… N-o să vă ascund că și Chardonnay-ul m-a ajutat puțin.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top