Connect with us
Un incendiu s-a produs în India la o fabrică de textile. 13 muncitori au murit arși de vii, iar alții au suferit arsuri grave.

Externe

Incendiu în India: 13 oameni au murit arși de vii la o fabrică

Un incendiu grav a avut loc în India, vineri după amiază, în provincia Uttar Pradesh. Treisprezece muncitori au murit arși de vii în timp ce dormeau, într-o fabrică de textile.

Incendiul a pornit în atelierul de prelucrare a pielii din fabrică, de la un scurtcircuit. Pe lângă cei 13 morți, mai multe persoane au fost rănite, iar opt se află în stare critică. ”Avem motive să credem că există o legătură cu un scurt circuit electric, însă continuăm ancheta”, a declarat poliţistul Deepak Kumar.

Pompierii au fost ajutați de polițiști și de localnici să stingă focul. Flăcările au pornit în jurul orei locale 4.00, și s-au extins cu repeziciune de la parter, la cele două etaje superioare, unde se aflau muncitorii. Salvatorii au reușit să îi scape cu viață pe 16 muncitori, dar mulți dintre ei au suferit arsuri.

Citește și: Incendiu în Vietnam într-un bar de karaoke. Mai mulți oameni au murit

Autoritățile din India au anunțat că investighează posibilitatea ca fabrica de textile să funcționeze în mod ilegal. Se pare că patronii nu avea autorizație pentru ca fabrica să funcționeze într-o zonă rezidențială aglomerată.

Astfel de accidente sunt comune în India, țară în care deseori normele de protecție ale muncii sunt ignorate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top