Connect with us

Externe

Luare de ostatici într-un supermarket! Un bărbat a împușcat deja un agent

UPDATE 16.00 : Luarea de ostatici din Franța a ajuns la final. Bărbatul considerat a fi din Maroc a fost neutralizat. Doi oameni au fost uciși, anunță autoritățile.

Conform unor surse, ar exista trei morți, unul dintre ei fiind ucis de către suspect înainte de a intra în supermarket.

Stare de alertă în Franța! Un bărbat a luat ostatici mai mulți oameni aflați într-un supermarket.

Bărbatul a atacat o patrulă și a reușit să împuște un agent. Apoi, acesta a intrat într-un supermarket și a luat ostatici. Mai multe focuri de armă au fost auzite.

Sunt trupe speciale la fața locului și poliția care încearcă să îl convingă pe suspect să se predea. Nu se știe cine este acel individ. La ora locală 11.15 s-au auzit primele focuri de armă în localitatea Trebes din sudul Franței, aflată în departamentul Aude, la granița cu Spania, cu o populție de 6000 de locuitori.

Poliția nu a făcut declarații. Se continuă operațiunile înainte să se facă primele declarați. Această luare de ostatici ar fi fost deja revendicată de către gruparea teroristă Stat Islamic.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Atac terorist în urmă cu puţin timp. Sunt zeci de morţi şi răniţi

Zeci de persoane au fost ucise sau rănite sâmbătă în două atacuri sinucigaşe cu maşini-capcană în oraşul-port Aden din sudul Yemenului, au confirmat martori şi medici locali, atentatele fiind revendicate de Statul Islamic (SI), potrivit Reuters.

Potrivit surselor citate, atacurile par să fi avut ca ţintă o tabără folosită de forţele anti-teroriste din sud-vestul oraşului Aden.

Reprezentanţi ai principalului spital din oraş, Jumhouriya, au spus că au fost aduse cadavrele a cinci victime, majoritatea soldaţi, alături de mai multe persoane rănite, inclusiv civili, fără a oferi însă date exacte.

Localnicii explică că s-au auzit două explozii

Localnicii au spus că au auzit două explozii puternice în zonă şi că au văzut apoi un nor gri, în timp ce mai multe ambulanţe se îndreptau spre locul atentatului pentru a-i evacua pe răniţi.

Atacurile au fost revendicat la scurt timp de Statul Islamic (SI), conform agenţiei de presă a grupării jihadiste.

Este primul atentat de acest fel de la izbucnirea, luna trecută, a ciocnirilor armate între separatişti din sud şi forţele guvernului preşedintelui Abd-Rabbu Mansour Hadi pentru controlul asupra oraşului.

Citeşte şi Accident groaznic în Dâmboviţa. A murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp. Despre cine e vorba

Accident deosebit de groaznic în Ialomiţa. Şoferul unui autoturism a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.

Accident cumplit, vineri noapte, în Ialomiţa. Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate e pe drumul comunal 51.

Practic, autoturismul s-a încolăcit pe un stâlp de electricitate, care s-a rupt de la bază şi se mai ţinea doar în firele electrice.

La faţa locului a ajuns şi o echipă ENEL pentru oprirea curentului electric

Purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, a declarat pentru Agerpres, că a fost nevoie de intervenţia unei echipe ENEL pentru oprirea curentului electric şi stabilizarea stâlpului cu o macara.

La faţa locului au fost aduse o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul de la ambulanță.

Șoferul era prins între fiarele mașinii, iar când pompierii au reușit să-l scoată era deja decedat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top