Connect with us
Mai multe state îşi închid graniţele de frica coronavirusului

Externe

Mai multe state îşi închid graniţele de frica coronavirusului. Lista vămilor închise

Mai multe state din lume au declarat stare de urgenţă din cauza noului coronavirus şi urmează să îşi închidă temporar frontierele începând de mâine.

Spania urmează să îşi închidă de mâine frontierele, măsură similară cu cele luate de Italia, care la momentul de faţă este cea mai afectată ţară din Europa.

Autorităţile au anunţat că oamenii nu mai au voie să iasă din casă decât dacă au nevoie să îşi cumpere mâncare şi medicamente.

În Franţa cele mai celebre obiective turistice pariziene sunt închise. Au fost de asemenea închise şi toate magazinele care nu sunt considerate esenţiale. Cabaretul Moulin Rouge, Muzeul Luvru şi Turnul Eiffel se numără printre cele mai celebre obiective turistice din Paris care au fost închise

În Danemarca, premierul Mette Frederiksen a informat că toţi străinii care nu au un motiv esenţial pentru care vizitează ţara vor fi întorşi la graniţă.

Polonia şi-a închis de asemenea frontierele şi va interzice intrarea cetăţenilor străini. Republica Cehă şi Slovacia au urmat exemplul, împreună cu Lituania, care vrea să închidă graniţele cu Polonia şi Letonia.

Măsuri similare au fost luate şi în Norvegia, unde începând de mâine, aeroporturile şi porturile vor fi închise pentru cetăţenii străini.

Altă măsură importantă este interzicerea evenimentelor cu un număr mare de oameni, care a fost adoptată în mai multe state.

În Statele Unite, vicepreşedinele american Mike Pence a extins interdicţiile de călătorie pentru Marea Britanie şi Irlanda. Călătoriile din ţările europene vor fi interzise timp de 30 de zile.

Până la ora actuală au fost confirmate 157,450 de cazuri de coronavirus la nivel global şi au fost înregistrate 5,845 de decese.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top