Connect with us
Ministrul de Interne închide granițele din România, lista vămilor închise

Externe

Ministrul de Interne granițe închise din România, lista vămi închise

Ministrul de interne a anunțat în această seară într-o declarație de presă că va închide granițele României cu Ungaria, Serbia, Moldova și următoarele puncte vamale.

Ce puncte vamale vor fi închise, declarația lui Marcel Vaida

”Pentru folosirea eficientă a resurselor în punctelor de trece a frontierei cu flux mare de trafic urmează să fie închise temporar următoarele puncte de trecere în care în prezent se înregistrează un trafic redus.” a spus Marcel Vela.

”La frontiera cu Ungaria punctele de trecere Turnu, Săcuieni, Salonta și Valea lui Mihai. La frontiera cu Ucraina punctul de trecere Sighet. La frontiera cu Bulgaria punctele de trecere Negru Vodă, Lipnița, Dobromir, Zimnicea, Turnu Măgurele și Bechet.

La frontiera cu Republica Moldova punctele Rădăuți Prut și Oancea. La frontiera cu Serbia, Porțile de Fier II, Moldova Nouă, Foieni, Lunga, Vâlcani, Drobeta Turnul Severin și Naideș.”

”Pe frontiera cu Serbia rămân deschise Porțile de Fier I, Moravița și Jimbolia.”, a declarat acesta.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top