Connect with us
Marșul Femeilor, un protest cu concerte împotriva lui Trump - LIVE VIDEO

Externe

Marșul Femeilor, un protest cu concerte împotriva lui Trump – LIVE VIDEO

La această oră are loc Marșul Femeilor, un eveniment în semn de protest față de noul președinte al Americii. Sute de mii de femei și bărbați s-au strâns la Washington pentru a contesta administrația noului președinte ales al Americii.

LIVE VIDEO – Ce se întâmplă chiar acum la Marșul Femeilor:

“Mărşăluim astăzi (sâmbătă – n.r.) pentru baza morală a acestei naţiuni, împotriva căreia noul nostru preşedinte poartă un război”, a spus actriţa America Ferrera mulţimii strânse la Washington. “Demnitatea noastră, caracterul nostru, drepturile noastre au fost toate atacate, iar o platformă a urii şi diviziunii a preluat puterea ieri (vineri – n.r.). Însă preşedintele nu este America (…). Noi suntem America şi rămânem aici”, a adăugat ea, notează news.ro.

„În spiritul democraţiei şi onorând campionii drepturilor omului, demnităţii şi justiţiei care au trăit înaintea noastră, ne alăturăm (…) pentru a demonstra prezenţa noastră într-un număr prea mare pentru a fi ignorat”, se arată în manifestul protestului.

La protest participă o serie de figuri cunoscute ale showbizului american, actrițe și cântărețe celebre. La protest sunt aşteptate Janelle Monae, Maxwell, Samantha Ronson, the Indigo Girls, Mary Chapin Carpenter, Cher, Katy Perry şi Julianne Moore.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Apărării din cabinetul Trump: „Dacă mă deranjează, îi omor”

Reamintim faptul că ieri a avut loc învestitura lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. În drumul spre Casa Albă, noul lider al lumii a fost huiduit de mulțimea aflată pe Pennsylvania Avenue.

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA:

Prima decizie a lui Donald Trump în calitatea de președinte scandalizează lumea

Melania, Ivanka și Tiffany Trump au strălucit la Balul Inaugural

Proteste anti-Trump, circa 90 de persoane reținute

Papa Francisc, mesaj pentru Donald Trump

Melania Trump, în centrul atenției datorită ținutei. Ce designer a ales Prima Doamnă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top