Connect with us
Wizz Air a anunțat azi că suspendă toare rutele dintre Spania și România

Externe

Wizz Air zboruri anulate: Germania, Spania și România

Compania Wizz Air a anuțat că anulează zboruri din Germania, Spania și România pentru a ajuta la combaterea epidemiei din acest moment. Pasagerii care au zboruri anulate vor fi contactați de Wizz Air prin email, telefon sau SMS pentru a li se reprograma călătoria sau a primi banii înapoi de pe biletele de avion.

Wizz Air își informează pasagerii că, din cauza epidemiei de coronavirus, autoritățile române au intreprins următoarele acțiuni de sănătate și siguranță pentru a minimiza răspândirea virusului.

Alertă: Ungaria a declarat stare de urgență, se reintroduc controalele în zona Schengen

Începând cu 11 martie 2020, autoritățile române au pus în aplicare măsuri menite să limiteze epidemia de Coronavirus. Aceste măsuri vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare.

Pasagerii care călătoresc din zone cu expunere la risc ridicat (zona roșie) vor intra în carantină de 14 zile în centre speciale atunci când ajung în România. Acest lucru se aplică pasagerilor care călătoresc din toată Italia; provincia Hubei din Republica Chineză; anumite zone din Coreea de Sud; regiunile Hauts de France, Ile de France, Grand Est, Bourgogne France Comte și Auvergne Rhones Alpes din Franța; regiunile Baden Wurttemberg, Bayern și Nordrhein Westfalen din Germania și regiunea Madrid din Spania.

Wizz Air anulează mai multe zboruri din Germania și Spania

Wizz Air anulează mai multe zboruri din Germania și Spania spre România.

Wizz Air anulează mai multe zboruri din Germania și Spania spre România.

Pentru a ajuta la limitarea epidemiei, Wizz Air anulează zborurile din Memmingen / Munchen West, Dortmund, Basel-Mulhouse-Freiburg, Madrid, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, Frankfurt Hahn către București, Cluj-Napoca, Timișoara, de pe 11 martie 2020.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare, și care și-au efectuat rezervările direct pe wizzair.com sau în aplicația de mobil a companiei aeriene, vor fi informați automat prin e-mail și vor putea să aleagă între  reprogramarea gratuită, rambursarea completă sau rambursarea a 120% din tariful inițial sub formă de credit WIZZ.

Citește mai mult despre anulările Wizz Air pe AirlinesTravel.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top