Connect with us
Naufragiu Marea Mediterană soldat cu moartea a cel puțin opt persoane și dispariția altor zeci. Autoritățile continuă căutările.

Externe

Naufragiu Marea Mediterană: Cel puțin opt morți și zeci de dispăruți

Cel puțin opt oameni au murit și alte zeci sunt date dispărute în urma unui naufragiu în Marea Mediterană. Ambarcațiunea a naufragiat în nordul coastelor libiene.

„La ora actuală, putem informa că au fost recuperate corpurile a opt persoane moarte. Alte patru persoane au fost salvate, afirmând că, în total, 107 migranți se aflau la bordul ambarcațiunii.”, a declarat serviciul de presă al gărzii de coastă italiene care coordonează operațiunile de salvare din Mediterana, potrivit Agerpres.

Zeci de dispăruți în urma unui naufragiu în Marea Mediterană

Operațiunile de căutare și salvare continuă și după lăsarea întunericului. Misiunea este dificilă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a mării agitate.

O navă militară franceză care efectua misiuni de patrulare i-a recuperat pe supraviețuitori.

Citește și: Sute de migranți s-au înecat în două naufragii în largul coastei Libiei, anunţă ONU

Un avion al Frontex și un elicopter al marinei militare italiene participau, de asemenea, la operațiunile de salvare.

La începutul lunii noiembrie peste 239 de migranți s-au înecat în două naufragii în largul coastelor Libiei, au declarat oficialii. Agenția de refugiați UNHCR a declarat pentru un post de știri că sunt supraviețuitori care au fost aduși la mal pe insula italiană Lampedusa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top