Connect with us
Michael Schumacher nu poate merge

Externe

Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au ieșit la iveală.

Avocatul familiei Schumacher a dezvăluit starea de sănătate a pilotului de curse după accidentul de schi devastator pe care l-a avut în urmă cu trei ani.

Felix Damm, avocatul familiei Schumacher, a vorbit în fața instanței, în Germania, despre starea pilotului de sănătate. Acesta reprezintă familia Scumacher într-un proces intentat împotriva unei reviste care a scris că pilotul ar putea merge din nou.

Damm a spus că Schumacher „nu poate merge” și nici nu poate sta în picioare nici măcar cu ajutorul unor terapeuți de specialitate.

Familia pilotului a decis să dea în judecată revista din Germania, pentru că a oferit informații false despre starea de sănătate a pilotului.

Avocatul a declarat: „O astfel de speculație este iresponsabilă, pentru că având în vedere gravitatea rănilor sale, viața privată este foarte importantă pentru Michael. Din păcate, ei dau, de asemenea, false speranțe oamenilor implicați.”

Michael Schumacher: Detalii despre starea sa de sănătate de la accidentul din 2013

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013, pe o pârtie din staţiunea Meribel, acolo unde are o vilă. Germanul schia alături de fiul său de 14 ani, când s-a lovit de o stâncă

În urma impactului, casca lui s-a spart. Pilotul a suferit leziuni pe ambele părţi ale creierului.

După o lungă perioadă petrecută în spital, la Grenoble, în comă indusă sau în stare vegetativă, el a fost mutat de soție cu acordul medicilor la vila lor din Elveția, acolo unde era sub continuă supraveghere.

Pentru că în tot acest timp, familia și apropiații lui Schumacher nu au oferit prea multe informații despre starea sa de sănătate, în presa străină au apărut informații potrivit cărora pilotul ar fi încetat din viață. ”Michael Schumacher ne-a părăsit astăzi, potrivit presei germane. Pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, a murit în această după-amiază”, a scris site-ul belgian nordpresse.be.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top