Connect with us

Externe

O femeie se zbate între viață și moarte după ce a fost împinsă de un bărbat în fața trenului de la metrou

Un incident șocant s-a petrecut în Italia, țară în care trăiesc peste un milion de români. O femeie a fost împinsă în fața metroului, iar acum viața ei atârnă de un fir de ață.

Femeia a suferit răni extrem de grave. Un bărbat în vârstă de 47 de ani a împins-o pe femeie în stația de metrou Eur Fermi din sudul Romei. Acesta a fost arestat imediat de polițiștii romani.

Victima este o femeie din Peru și, cel mai probabil, agresiunea s-a produs din cauza urii italienilor față de străini, scriu jurnaliștii din peninsulă.

CITESTE SI: Grav accident în județul Hunedoara. 3 oamenii au murit pe loc. Imagini de la fața locului

Și România a fost șocată de un incident similar. Cazul Magdalena Șerban

Decizie șocantă luată de criminala de la metrou. După declarații care i-au șocat până și pe anchetatorii care se ocupă de acest caz, Magdalena Șerban a luat o decizie de-a dreptul incredibilă.

Femeia care a comis crima de la metrou, acuzată de omor calificat și tentativă de omor după ce a împins o tânără pe șine, se va prezenta miercuri dimineața la Curtea de Apel București.

Acolo se va judeca o contestație vizavi de decizia de arestare preventivă. Tribunalul București a decis arestarea preventivă a criminalei de 36 de ani încă de pe data de 13 decembrie.

Magdalena Șerban a împins pe 12 decembrie o tânără pe liniile de metrou provocând moartea acesteia și a lovit-o cu piciorul în zona capului.

Incidentul s-a petrecut la stația de metro Dristor 1. Mai mult, aceasta a încercat să împingă o altă tânără în fața metroului cu câteva ore înainte, la stația Costin Georgian.

Potrivit avocatei acesteia, în momentul în care a văzut imaginile cu ea împingând-o pe fata respectivă, criminala a început să țipe, a spus că se recunoaște în imagini, dar că nu ea a comis gestul.

Sursa foto: Rai News

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top