Connect with us

Externe

Panică în Ucraina: un bărbat înarmat cu explozibil a luat 11 ostatici

Un bărbat despre care se crede c-ar avea explozibili asupra sa a luat ostatici nouă adulţi şi doi copii într-un oficiu poştal din oraşul ucrainean Harkov (nord-est), a anunţat sâmbătă poliţia, citată de Reuters.

Bărbatul, neidentificat, este calm, nu a făcut nici o cerere şi este în contact constant cu poliţia prin intermediul telefoanelor ostaticilor, a declarat şeful poliţiei regionale, Oleg Bekh, la canalul de televiziune ”112 Ucraina”.

Imaginile difuzate de televiziune arată poliţişti şi maşini de poliţie parcate în apropiere de o clădire cu două etaje din oraş. Zona a fost închisă traficului.

Mureş: Două persoane descoperite înecate la Gorneşti şi Săulia de Câmpie

Târgu Mureş, 30 dec /Agerpres/ – Pompierii au intervenit, sâmbătă, în Gorneşti, pe râul Mureş, şi pe un lac din Şăulia de Câmpie, unde au fost semnalate două persoane înecate.

Potrivit ISU Mureş, cele două cadavre, aflate la peste 50 de kilometri distanţă, au fost semnalate la Dispeceratul 112, sâmbătă după-amiază.

Echipa pompierilor de la secţia Sărmaşu a acţionat cu o austospecială ASAS, cinci subofiţeri şi o barcă pentru a scoate dintr-un lac de agrement din Săulia de Câmpie cadavrul unui bărbat în vârstă de 81 de ani. S-a constatat că că bătrânul era căutat de câteva zile, fiind dat dispărut.

În localitatea Gorneşti, cadavrul, pe jumătate dezbrăcat, a fost văzut plutind în râul Mureş de către un locuitor care îşi adăpa calul.

Pentru scoaterea bărbatului din apă au acţionat reprezentanţii ISU din Reghin, cu 4 subofiţeri şi o unitate ASAS.

Medicii spun că bărbatul, care are în jur de 50 de ani, nu a fost încă identificat şi era decedat de mai bine de 24 de ore. Cercetările pentru identificarea bărbatului înecat în râul Mureş continuă, mai ales că în zonă nu a fost dată dispărută nicio persoană.

Din primele verificări a reieşit că persoanele găsite înecate sâmbătă nu prezentau urme de violenţă. AGERPRES/(AS – autor: Dorina Matiş, editor: Oana Popescu)

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top