Connect with us
Pompier erou, ucis de amantul soției sale. Ea a fost cea care a comandat crima

Externe

Pompier erou, ucis de amantul soției sale. Ea a fost cea care a comandat crima

Un pompier considerat erou grație acțiunilor sale din timpul Uraganului Katrina a fost împușcat mortal de amantul soției sale. Mai grav este că femeia a fost cea care a comandat crima. Totul s-a întâmplat în orașul Royce City din Texas.

Pompier ucis de amantul soției

Un pompier din Texas a fost ucis de amantul soției sale. Bărbatul era considerat un erou, grație sutelor de vieți pe care le-a salvat în timpul carierei, și mai ales în timpul urganului Katrina. În vârstă de 47 de ani, Robert era foarte apreciat de către colegii și șefii lui de la stația de pompieri din University Park. Aceștia spun că era un om bun, cu o condiție fizică deosebită, care își folosea forța, în situații de viață și de moarte. În același timp, avea și o latură blândă și reușea să le ridice moralul celor aflați în primejdie.

Pompier erou, ucis de amantul soției sale. Ea a fost cea care a comandat crima

Robert a salvat vieți din comunitatea sa, dar a participat și la acțiunile de căutare și salvare a victimelor uraganului Katrina, în 2005.

Pompierul a cunoscut-o pe soția sa, Chacey în urmă cu câțiva ani, iar în 2009 s-au căsătorit. Se stabiliseră în Royce City, Texas împreună cu fiica lor în vârstă de 6 ani.

Pompier erou, ucis de amantul soției sale. Ea a fost cea care a comandat crima

În 2016, după ce el s-a pensionat, au început problemele în căsnicia celor doi. El avea semnale că soția lui îl înșeală. Toată lumea îi spunea să divorțeze, dar el se temea că va pierde custodia copilului, și voia cu orice preț să facă relația să funcționeze.

A fost găsit în mașină, împușcat în cap

Pe data de 9 septembrie, în jurul orelor 22.40, Chacey a sunat la 911 și a declarat că soțul ei a fost împușcat în cap de către un bărbat necunoscut. Ofițerii ajunși la fața locului l-au găsit pe Robert căzut deasupra scaunului pasagerului. Era mort.

Femeia le-a spus oamenilor legii că și-a dat întâlnire cu soțul ei la un restaurant pentru a lua cina. Cei doi urmau să vină fiecare cu mașina lui. Pe drum, mașina ei s-ar fi împotmolit, el ar fi venit să o ajute, moment în care un bărbat necunoscut, s-ar fi apropiat și l-ar fi împușcat pe soțul ei.

Pompier erou, ucis de amantul soției sale. Ea a fost cea care a comandat crima

Pe măsură ce vorbea, femeia se încurca în declarații, iar asta le-a dat de gândit polițiștilor. La audieri, femeia a recunoscut că îl știa pe cel care l-a ucis pe Robert. Era chiar amantul ei. Ea a declarat că s-a înțeles cu el să-l intimideze pe soțul ei, nicidecum să îl omoare.

Amantul ei a fost condamnat la 99 de ani de închisoare. Ancheta a demonstrat că el nu era singurul bărbat cu care ea își înșelase soțul. Mai mult decât atât, ea a fost cea care l-a convins să-l ucidă pe Robert.

Se temea că va pierde tot după divorț

Checey se temea că el va cere divorțul și îi va lua casa, banii și copilul.

Robert avea o poliță de asigurare de viață care valora 685.000 de lire. Procurorii au spus că ea speră ca Robert să moară din cauza unui accident ca să ia banii și când asta nu s-a întâmplat, ea a plănuit uciderea lui.

Îi spusese amantului ei că nu îl poate iubi decât dacă Robert iese din peisaj.

Pompier erou, ucis de amantul soției sale. Ea a fost cea care a comandat crima

După un proces care a durat două săptămâni, femeia în vârstă de 32 de ani a fost găsită vinovată de crimă. Ea a fost condamnată la închisoare pe viață fără șansa eliberării condiționate.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top