Connect with us

Externe

Reacția lui Michelle Obama la cadoul primit de la Melania Trump face deliciul internetului

Vineri dimineața, înainte de ceremonia de inaugurare a celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite,  soții Trump s-au întâlnit la Casa Albă cu soții Obama. Cu această ocazie, Melania Trump i-a făcut un cadou lui Michelle Obama, ambalat într-o cutie albastră a celebrei case de bijuterii Tiffany & Co.

Reacția lui Michelle Obama la primirea cadoului a fost surprinsă de camerele de luat vederi și face acum deliciul internetului. Oamenii au fost atât amuzați de expresia de chipul celei care încă era Prima Doamnă a SUA, cât și intrigați de conținutul cutiei.

„Melania îi dă lui Michelle discursul înapoi”

„Singurul moment bun al ceremoniei de inaugurare a fost când Michelle s-a întors la cameră cu o expresie gen: De ce mi-a dat cutia asta?”

„Momentul meu preferat: Expresia de pe fața lui Michelle Obama când Melania Trump i-a dat cadoul”

Tot internetul vrea să știe: „CE E ÎN CUTIE?”

În mesajele postate pe Twitter, oamenii au făcut referire la rolul jucat de Brad Pitt în filmul „Seven”. În ultimele minute ale filmului, personajul jucat de Pitt întreabă de mai multe ori „Ce e în cutie?”.

„Vreau să știu ce e în cutie!”

„Ce e în cutie? Ce e în Cutie?”

Cutia primită în dar de Michelle Obama, mare și dreptunghiulară, nu seamănă cu cele în care sunt împachetate de obicei bijuteriile marca Tiffany & Co. Cel mai probabil, ea conține fie o ramă de tablou în valoare de 950$ sau o tavă de argint de 4.400$.

Sursa: Tiffany&Co

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top