Connect with us
Româncă ucisă de soțul ei în Italia. Motivul dramatic pentru care bărbatul i-a curmat viața

Externe

Româncă ucisă de soțul ei în Italia. Motivul dramatic pentru care bărbatul i-a curmat viața

O româncă a fost ucisă de soțul ei în Italia, iar motivul a șocat pe toată lumea. Tânăra în vârstă de 32 de ani a murit în chinuri, departe de casă, dar în țara în care se vedea pentru tot restul vieții. Crima a avut loc luni, 7 decembrie 2020, la Pescia Fiorentina, o localitate Capalbio, regiunea Grosseto, Italia.

Motivul pentru care a fost ucisă românca

Presa din Peninsulă scrie că cei doi soți aveau probleme de comunicare. Mai mult decât atât, bărbatul se săturase de Italia și își dorea să se întoarcă în România, în timp ce dorințele soției lui era fix pe dos.

Mădălina Luminiță și soțul ei Adrian au deschis acest subiect în dimineața zilei de 7 decembrie. Totul a degenerat într-o ceartă în toată regula, după care bărbatul și-a piedut cumpătul și a recurs la gestul extrem. A înjunghiat-o pe soția lui de mai multe ori. Tragedia s-a petrecut într-o vilă pe care cei doi soți o aveau în grijă de mai multă vreme.

Imediat după ce și-a dat seama că soția sa a murit, bărbatul a încercat să-și dea foc sau să incendieze locuința. Anchetatorii vor afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Cert este că bărbatul a fost cel care a chemat carabinierii.

El a fost dus sub pază la spitalul din Orbetello, cu arsuri și răni ușoare, semn că intre cei doi soți a avut loc o luptă. Conform presei străine, urme de arsuri au fost găsite inclusiv pe covor.

Din păcate, pentru tânăra de 32 de ani nu s-a mai putut face nimic, iar medicii sosiți la fața locului au declarat decesul.

Avocatul bărbatului ar fi declarat că totul s-a întâmplat într-un acces de furie. Mădălina se simțea bine în Italia și își dorea să rămână acolo, în timp ce soțul ei Adrian voia să se întoarcă în țară și să muncească în România.

„A avut un acces de furie. S-au iubit foarte mult și gelozia nu are nimic de-a face. Singurul moment în toți anii lor de logodnă și căsătorie a fost acesta: el a vrut să se întoarcă să lucreze acasă, în timp ce ea voia să rămână în Italia unde îi era bine şi se integrase în societate”, a declarat avocatul românului, conform Observatornews.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top