Connect with us
Femeie dată afară dintr-o cafenea Starbucks după ce a vrut să-și hrănească bebelușul

Externe

Femeie dată afară dintr-o cafenea Starbucks după ce a vrut să-și hrănească bebelușul

O femeie a fost nevoită să-și hrănească bebelușul stând pe jos, afară, în ploaie, după ce a fost rugată să părăsească magazinul Starbucks în care intrase. Incidentul s-a întâmplat în centrul orașului Scunthorpe. Femeia ieșise în oraș când și-a dat seama că a sosit ora în care trebuie să-și hrănească micuța. Ea a intrat într-o cafenea Starbucks, dar ce avea să se întâmple a luat-o prin surprindere.

Dată afară din magazinul Starbucks

Jaime s-a văzut nevoită să-și hrănească fetița afară, pe ploaie. Femeia s-a așezat pe jos, a scos biberonul din geantă și i-a dat fiicei sale prânzul. Anterior intrase într-o cafenea Starbucks unde i s-a spus să plece din cauza restricțiilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Cu o zi în urmă, Jaime își hrănise fiica în aceeași cafenea, într-o zonă mai retrasă. De data aceasta, managerul magazinului nu i-a permis să facă asta indicând restricțiile impuse de autorități împotriva coronavirusului.

Văzându-se nevoită să părăsească incinta, femeia a ieșit din cafenea și s-a așezat direct pe jos unde a scos biberonul din geantă și i-a dat fiicei sale să mănânce.

Cazul femeii a fost intens mediatizat.

„Fiicei mele i s-a făcut foame pentru că am luat-o cu mine să fac cumpărăturile pentru Crăciun. Știam că singurul loc din oraș unde aș putea fi lăsată să o hrănesc, fără să stau afară în ploaie, era Starbucks. Am intrat, mi s-a spus să stau într-un colț, cu masca de protecție pe față, în timp ce fiica mea se hrănea din biberon. La scurt timp a venit managerul și mi-a spus că trebuie să plec”, a declarat tânăra mamă în vârstă de 22 de ani.

Femeia a declarat că managerul i-a spus că ar putea primi o amendă de 1000 de lire din cauza ei. De asemenea, tot ea a precizat că restricțiile impuse le fac viața grea mamelor care ies la cumpărături împreună cu cei mici.

De cealaltă parte, un reprezentant al magazinului Starbucks a declarat că angajații cafenelei fac tot posibilul să creeze un mediu cald și primitor pe perioada pandemiei. De asemenea, acesta a precizat experienței neplăcute de care a avut parte tânăra mămică.

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top