Connect with us

Externe

Stare de alertă în Moscova! Un taxi a intrat în mulțime și a încercat să fugă

Stare de alertă în Rusia. Alertă de securitate la Moscova, în timpul campionatului mondial de fotbal. Opt persoane au fost rănite sâmbătă în centrul Moscovei, unde un taxi a pătruns în mulţime, şoferul autoturismului fiind imediat arestat după ce a încercat să fugă.

Potrivit autorităţilor ruse, conform primelor date pare să fie vorba despre un accident de circulaţie, nu un atac terorist.

Citește și: Atac la Toronto: O maşină a intrat într-un grup de pietoni. Presa locală: 10 morți și 15 răniți

Şoferul aflat în stare de ebrietate ar fi pierdut controlul volanului şi a pătruns cu autoturismul pe trotuar, în apropierea Pieţei Roşii.

Printre răniţi se numără şi suporteri mexicani, veniţi pentru a-şi susţine echipa la Campionatul Mondial de Fotbal. Conform agenţiei Interfax, dintre cei opt răniţi o femeie se află în stare gravă.

Te-ar putea interesa și: Venezuela: Tragedie în club, 17 persoane au murit într-un club din Caracas

Tragedie în Caracas, Venezuela. 17 persoane au murit sâmbătă dimineaţa într-un club din capitala Venezuelei, Caracas, în urma unei busculade create de explozia unei grenade lacrimogene lansate în timpul unei încăierări.

Citește și: ATENTAT în Germania. O mașină a intrat într-o mulțime – Sunt zeci de victime printre care și MORȚI

‘O dispută a izbucnit la primele ore ale dimineţii şi una dintre persoanele implicate a lansat o bombă lacrimogenă care a creat o busculadă printre cele 500 de persoane care se aflau în club (…), 17 dintre ele fiind ucise’ prin sufocare, a declarat ministrul venezuelean de interne, Nestor Reverol.

Dintre persoanele decedate opt au vârste sub 18 ani, a mai precizat oficialul citat, anunţând totodată că şapte persoane au fost arestate.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top