Connect with us
Un bărbat din Indonezia a murit la înmormântarea mamei sale. Sicriul femeii a căzut peste el

Externe

Un bărbat din Indonezia a murit la înmormântarea mamei sale. Sicriul femeii a căzut peste el

Tragedie la o înmormântare în Indonezia. Un bărbat indonezian a murit zdrobit de sicriul mamei sale, care a căzut de pe turnul funerar în timpul ceremoniei înmormântării care avea loc pe insula Celebes.

Samen Kondorura, în vârstă de 40 de ani, a murit atunci când cărăuşii au ridicat sicriul pe o scară de bambus pentru a-l aşeza pe turnul funerar. Scara a alunecat şi sicriul a căzut. Accidentul a avut loc vineri.

Turnurile funerare numite lakkian sunt bogat sculptate. Decedatul este plasat în vârful lor înainte de o ceremonie funerară tradiţională foarte elaborată.

Citește și: Tânărul Attila Ganea a murit după ce Simona Halep a câștigat Roland Garros. Cum i-a fost bucuria fatală

„În timp ce sicriul mamei era ridicat pe lakkian, scara s-a mişcat brusc, sicriul a căzut şi a lovit victima”, a declarat comisarul Julianto Sirait pentru AFP.

Pe o înregistrare video a dramei, care a devenit virală pe internet, se vede cum scara alunecă în timp ce bărbaţii care cară sicriul ajung în partea de sus a turnului. Cărăuşii cad mai mulţi metri în jos, unde fiul decedatei este zdrobit de sicriu.

Victima a murit în spital.

Potrivit comisarului Sirait, scara nu era suficient de solidă. Familia refuză însă să depună plângere.

Samen Kondorura se odihneşte acum lângă mama sa Berta, a adăugat el.

Când un membru de etnie tojaran moare, înmormântarea poate dura câteva zile, cu dans, muzică şi sacrificarea unui bivol.

Te-ar putea interesa și: Sinucidere în Bistrița! Un bărbat a căzut de la etajul 2 și a murit pe loc. Cine era

Dramă în Bistrița, după ce un bărbat cunoscut în comunitate s-a sinucis. Un dentist din Bistrița s-a aruncat pe geam de la etajul doi și a murit pe loc.

Bărbatul, care suferea de o depresie majoră, a căzut în cap de la etajul al doilea, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. El a lăsat în urmă doi copii, unul de 9 ani şi unul de 12 ani.

Soţia lui a sunat la 112 după ce a auzit o bufnitură şi s-a dus în bucătărie, unde era soţul ei, să vadă ce s-a întâmplat. Pentru că nu şi-a văzut soţul în casă, a avut o presimţire sumbră şi s-a uitat pe geam.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top